- Reaksiyon skoru
- 1,000
Kablolu kullanman lazım
20 lira falan fazla ödeyip 75 mbps yapabilirsiniz uygulamaya girip tekliflere bakmanızı öneririm tahaüt bitene Kadar paketler pahalanir hızı arttirirsiniz bittiği zaman sizi ararlar teklif sunarlar120 falan olması lazım hocam.
Aklımda bunu almak vardı hocam.https://www.amazon.com.tr/20168-Ugr...3b-9fa8-d04b0a0489b6&pd_rd_i=B082TFCC58&psc=1
ben bunu kullanıyorum memnunum fakat fiyatı 2 katı artmış 8 ay oldu ben alalı
Ethernet kablosu da al Cat 6 al alırsan120 falan olması lazım hocam.
Bakmaya çalışırm hocam.20 lira falan fazla ödeyip 75 mbps yapabilirsiniz uygulamaya girip tekliflere bakmanızı öneririm tahaüt bitene Kadar paketler pahalanir hızı arttirirsiniz bittiği zaman sizi ararlar teklif sunarlar
Link bırakmıştım nasıl olduğunu bilmiyorum iyi midir?Ethernet kablosu da al Cat 6 al alırsan
hocam ben superonline türk telekom dsmart kullandım turknet kullanmadım sadece turk telekom ilk geldiği zamanlar çok güzel çekiyordu ama sonradan acayip berbat çekmeye başlıyor ve yeni bir eve taşındığımda altyapı yoktu iptal edemeyiz altyapı gelicek bekleyin vs saçma şeyler demişlerdi superonline öneririmTürk telekom kullanıyoruz 16 mbps 2024 nisanda taahhüt bitiyor. Herhangi bir oyuna girdiğimde inanılmaz ping çıkıoyr ve beni kanser ediyor. Bunu bir nebze de olsa hızlandırmanın yolu varmı?
Arkadaşlara sor bilmiyorumBakmaya çalışırm hocam.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Link bırakmıştım nasıl olduğunu bilmiyorum iyi midir?
hocam markası yok bişeyi yok ben güvenemem bir şey söyleyemem