orak98
80+
- Reaksiyon skoru
- 39
Ödersintürk telekomda tahattütüm bitmeden geçiş yapabilir miyim yaparsam da para öder miyim tt ye
Ne kadar süre taahhütün kaldığına bağlı o tamamen.türk telekomda tahattütüm bitmeden geçiş yapabilir miyim yaparsam da para öder miyim tt ye
bunun son tarihi ne zamanHat Sahibinin Yaşı Önemli Değil ama 7-25 yaş arası birini bulup kullancı onu eklerseniz bu tarifeyi kullanabilirsin yada sizde 7-25 yaş arasındaysanız kullanabilirsiniz
vodafone ve turktelekomda daha uygunaHat Sahibinin Yaşı Önemli Değil ama 7-25 yaş arası birini bulup kullancı onu eklerseniz bu tarifeyi kullanabilirsin yada sizde 7-25 yaş arasındaysanız kullanabilirsiniz
kullanıcı yaşı küçük birisini nasıl ekleyebilirim ? 2 tane hattım var kardeşimin üzerine kayıt edebilir miyim onları tam o kısmı anlamadımHat Sahibinin Yaşı Önemli Değil ama 7-25 yaş arası birini bulup kullancı onu eklerseniz bu tarifeyi kullanabilirsin yada sizde 7-25 yaş arasındaysanız kullanabilirsiniz
turktelekom fena bi cayma bedeli geçiriyor benim daha 1 ay oldu 1 aylık cayma bedelim aradaki farktan fazlatürk telekomda tahattütüm bitmeden geçiş yapabilir miyim yaparsam da para öder miyim tt ye