kaani
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 541
10 gün kalmış. 96 TL ücret çıkıyor. Beklenir ya.14 gün beklemene gerek yok 14 güne cayma bedeli çıkmaz çıkarsa da 50 lira felan çıkar
10 gün kalmış. 96 TL ücret çıkıyor. Beklenir ya.14 gün beklemene gerek yok 14 güne cayma bedeli çıkmaz çıkarsa da 50 lira felan çıkar
7 gün altına mıu ne ücret çıkmıyordu her gün değişiyor bu cayma bedeli her gün arayıp sor kampanya bitmeden geç10 gün kalmış. 96 TL ücret çıkıyor. Beklenir ya.
bende 600 tl ye 85 gb ye geçmiştim 1.5 ay kaldı taahhutun bıtmesıne sanıırm vodofnew ye gececegımHer zaman sadece numarasını taşıyanlara ya da yeni hat alanlara *normal* fiyattan paket sunuyorlar, mevcut kullanıcıyı da ayakta öpüyorlar. Taahhütüm neredeyse bitecek, geçen sene geçtiğim ve 600TL ödediğim 85GB'lık paketimin yeni fiyatı 1300TL olmuş. 60GB'lık pakete 900TL fiyat biçiyorlar, daha az gb'lı paketleri de iki katı fiyata satıyorlar. Hayatımda Turkcell kadar dolandırıcı ve hırsız bir operatör daha görmedim. 8 senedir sadece hızından dolayı operatör değiştirmedim ama taahhüt bitmeden Vodafone'un 450TL'ye sattığı 60GB'lık paketine geçeceğim. Paketlerin fiyatı uygun değilse lütfen paralarınızı şu hırsızlara yedirmeyin, artık ipin ucunu kaçırdılar.
Geçen aramayı denedim de bağlanılmıyor heriflerin hattına. 10 15 dakika uğraştım7 gün altına mıu ne ücret çıkmıyordu her gün değişiyor bu cayma bedeli her gün arayıp sor kampanya bitmeden geç
Vodafone şu an kampanyada 392TL'ye 60GB'lık paket satıyor, ben ona geçmeyi düşünüyorum. 40 gün kaldı taahhütümün bitmesine ama 600TL cayma bedeli çıkarıyor dolandırıcı düzenbazlar. Umarım kampanya bir süre daha devam eder.bende 600 tl ye 85 gb ye geçmiştim 1.5 ay kaldı taahhutun bıtmesıne sanıırm vodofnew ye gececegım