🔥İndirim Turkcell Kampanyalı Tarifeler

Her zaman sadece numarasını taşıyanlara ya da yeni hat alanlara *normal* fiyattan paket sunuyorlar, mevcut kullanıcıyı da ayakta öpüyorlar. Taahhütüm neredeyse bitecek, geçen sene geçtiğim ve 600TL ödediğim 85GB'lık paketimin yeni fiyatı 1300TL olmuş. 60GB'lık pakete 900TL fiyat biçiyorlar, daha az gb'lı paketleri de iki katı fiyata satıyorlar. Hayatımda Turkcell kadar dolandırıcı ve hırsız bir operatör daha görmedim. 8 senedir sadece hızından dolayı operatör değiştirmedim ama taahhüt bitmeden Vodafone'un 450TL'ye sattığı 60GB'lık paketine geçeceğim. Paketlerin fiyatı uygun değilse lütfen paralarınızı şu hırsızlara yedirmeyin, artık ipin ucunu kaçırdılar.
bende 600 tl ye 85 gb ye geçmiştim 1.5 ay kaldı taahhutun bıtmesıne sanıırm vodofnew ye gececegım

7 gün altına mıu ne ücret çıkmıyordu her gün değişiyor bu cayma bedeli her gün arayıp sor kampanya bitmeden geç
Geçen aramayı denedim de bağlanılmıyor heriflerin hattına. 10 15 dakika uğraştım :D
Bir de geçen ay düşündüm Vodafone'ye geçmeyi taahhütü bozup ama iyi ki geçmemişim, aynı 10 GB olan paket 50 TL daha ucuza tekrar bu ay satışta. Önümüzdeki ay da hadi Vodafone 10GB paketi 158TL olmasın da 170 190 TL bandında olsun dert değil. Bu Turkcell için de geçerli keza.

suan turkcell kullanıyorum 40 gün var taahhüttün bitmesine, iptal edersem cayma bedelini nerden öğrenebilirim (uygulamadan denedim iptal edersen gözükür diyor kısaca). hangi operatöre geçersem 2-3 güne tekrar turkcelle geri gelebilirim.

bende 600 tl ye 85 gb ye geçmiştim 1.5 ay kaldı taahhutun bıtmesıne sanıırm vodofnew ye gececegım
Vodafone şu an kampanyada 392TL'ye 60GB'lık paket satıyor, ben ona geçmeyi düşünüyorum. 40 gün kaldı taahhütümün bitmesine ama 600TL cayma bedeli çıkarıyor dolandırıcı düzenbazlar. Umarım kampanya bir süre daha devam eder.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,178,651
Üyeler
187,076
Son üye
Emrullahblgc
Geri