Türknet'e geçmeli miyim?

cylmz6

80+
Reaksiyon skoru
8
Türktelekom kullanıcısy ım 16 mbs 80 tl veriyordum ama taahhüt dolacak bu şartlarda türknet daha uygun geliyor ama türk et taahhütsüz bu sebeple fiyatta istedikleri gibi zam oluyor mu? Veya teknik servis ilgili mi? Ve 3 ay sonra iptal etmek istedim bir ücret çıkıyor mu? Genel bir bilgi veren olursa sevinirim

Türktelekom kullanıcısy ım 16 mbs 80 TL veriyordum ama taahhüt dolacak bu şartlarda türknet daha uygun geliyor ama türk et taahhütsüz bu sebeple fiyatta istedikleri gibi zam oluyor mu? Veya teknik servis ilgili mi? Ve 3 ay sonra iptal etmek istedim bir ücret çıkıyor mu? Genel bir bilgi veren olursa sevinirim
3 Haftadır 16 mbs adsl kullanıyorum 75 TL ye .
10 Banko veriyor.
Zaman zaman 13-14.

Adamlar ne diyorsa o hızı veriyorlar üç senedir Turknet liyim

Turknetin daha 1.ayı dolmadı.
memnuniyetim 10 üzerinden 7
Sorunlar hemen çözülüyor ama tek sıkıntım gece saatlerinde wifiyle bağlanınca arada internet kullanılamıyor diyor modeme rest atınca geçiyor.

5 6 aydır Türknetteyim olumsuz bi durumla karşılaşmadım. Altyapım 45 destekliyor ben 55 alıyorum ve bağlantılarda filan hiç kopma yaşamadım. Oyunları düşük ms le oynuyorum bu arada.
Bu kodla abone olursan 1 ay ücretsiz kullanırsın

Ekler

• Screenshot_2022-01-18-17-56-54-091_com.turknet.oim.jpg
    Screenshot_2022-01-18-17-56-54-091_com.turknet.oim.jpg
    385.4 KB · Hit: 51
Ben TürkNet kullanıyorum. altyapı 60 destekliyor ama daha sisteme geçilmediği için 45 gözüküyor ama ben şuanda 55 falan alıyorum sıkıntı olunca ticket açıp cevaplanıyor veya da twitter üzerinden cevaplanıyor. kısaca tavsiye ederim.

altyapına göre en iyi hizmet veren firmalardan birisi diyebilirim sabit fiyat maksimum hız türk telekom fiber yaparsa sabit fiyattan 100 megabitde kullanabiliyorsun en mantıklı iss olabilir

Türktelekom kullanıcısy ım 16 mbs 80 TL veriyordum ama taahhüt dolacak bu şartlarda türknet daha uygun geliyor ama türk et taahhütsüz bu sebeple fiyatta istedikleri gibi zam oluyor mu? Veya teknik servis ilgili mi? Ve 3 ay sonra iptal etmek istedim bir ücret çıkıyor mu? Genel bir bilgi veren olursa sevinirim
6 aydır Türknet kullanıyorum. Memnunum. Son 1 aydır 30dk liğine falan Ping çıkıyor. Aynı anda Türknet’li komşumla oynuyoruz. Onda yok ping.

İstediği gibi sürekli zam olmuyor senede 1 kere yapıyorlar zaten, teknik servisi de ilgili taahhütsüz olduğu için çıkmak istediğin zaman herhangi bir cayma bedeli ödemeden çıkarsın.

3 Yıldır kullanıyorum, altyapı telekomun olsa da çözüm tarafında TürkNet var ve genel olarak sorun olduğunda çözüyorlar.

Avantajları:
* Taahhüt yok dilediğin zaman bırakabilirsin memnun kalmadığın zaman.
* Sitesinden altyapı sorgulama yaptığın zaman çıkan hızı neredeyse alabiliyorsun. (En azından bende öyle)
* Tek fiyat var 100TL
* Referans kodun ile başka birini TürkNet'li yaparsan 1 ay sana 1 ay ona bedava.

Dezavantajları:
* Yazarak iletişim, telefon açarak çözüm bulma durumun yok. Yazarak çözüm alabiliyorsun o yüzden yazarken sorununu iyi ifade etmelisin.
* Kendi altyapıları dışındaki çözümlerde bazen yetersiz kalabiliyorlar.

Benim deneyimlediklerim genel olarak bu şekilde.

Geri