Ücretsiz Güvenilir Antivirüs Programı

Reaksiyon skoru
15
arkadaşlar ufaktan edit işiyle uğraşıyorum ondan dolayı internette güvenliğimi tam sağlamak için ücretsiz bi antivirüs uygulaması arıyorum avast ı denemiştim abuk sabuk bi uygulama kafasına göre bir sürü şey indiriyor bilgisayara diye sildim varmı bi öneriniz windows defenderden daha iyi :D

arkadaşlar ufaktan edit işiyle uğraşıyorum ondan dolayı internette güvenliğimi tam sağlamak için ücretsiz bi antivirüs uygulaması arıyorum avast ı denemiştim abuk sabuk bi uygulama kafasına göre bir sürü şey indiriyor bilgisayara diye sildim varmı bi öneriniz windows defenderden daha iyi :D
Ben kaspersky premium kullanıyorum. Reklam engelleyici, url koruması, antivirüs (lokal dosya tarama dahil), şifre koruyucu, canlı müşteri hizmetleri, sınırsız vpn dahil her şey var. Ücretsiz arayacağına uyguna yıllık al kullan, yıllık fiyatı distribütörde 300 tl galiba, kupon falan kullanırsan daha da düşer. Süresi bitince yenilemek istersen %60 da indirim yapıyorlar.

1-malwarebytes
2-kaspersky
ama pcne antivirus kurmak yerine supheli indirdigin dosyayi virustotal ile taratman daha iyi olacaktir performans antivirusler pcde kaybi yasatir ve ucretsizleri kisisel bilgilerini satiyor

1-malwarebytes
2-kaspersky
ama pcne antivirus kurmak yerine supheli indirdigin dosyayi virustotal ile taratman daha iyi olacaktir performans antivirusler pcde kaybi yasatir ve ucretsizleri kisisel bilgilerini satiyor
kaspersky de 30 gunluk ücretsiz vardı sanırım kullandım onu ama diğerine bakıcam

Avast kullaniyorum hic oyle abuk sabuk indirme olmadi. Resmi siteden indirdigine emin misin?

Ücretsiz güvenilir anti virüs yok ancak virüs total ve kaspersky virüs removal tool kurabilirsin tarama yapmak için.

avast kisisel bilgilerini satan antiviruslerden =DD
Urun bedavaysa urun sensin. Bedava antivirus ne olmasini bekliyordunuz. Adam bi yerden para kazanip hizmetini verecek. Bu tip olaylarin normal oldugunu demek istemiyorum. Cogu sirket bunu yapiyor google, meta(facebook,instagram, whatsap),twitter vs vs . Asil sorun ne biliyor musun? Devletin kaynaklarinda olusan veri sizintilari.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,211,010
Üyeler
195,497
Son üye
serkannuzun
Geri