Neler Yeni

Ücretsiz Windows 10 Etkinleştirme!

𝐊𝐞𝐫𝐞𝐦

tedebbür ehli
Moderatör
En İyi Cevap
26
Hocam bunlar sizin sözleriniz. "Sadece sunucunun internete bağlı olması, KMS yönteminin çalışması için yeterlidir." ( => https://forum.donanimarsivi.com/kon...irdikten-sonra-yasananlar.212986/post-2100692 )
Bir de şunun hakkında backdoor adı üstünde "backdoor" Sizin fark etmemeniz için yapılmış bir şey.
Evet, bizim internete bağlı olmamıza gerek yok. İnternet yokken de bu kodlar çalışıyor.
Bunu belirtmişim, burada "Sunucuya bağlanmadan aktive edebilirsin." diye bir şey yok.
Bunu nasıl çıkardınız? Bağlanıyorsun ama bu sırada internete illa gerek yok demişim.
Ana sunucunun bağlı olması yeterli, KMS (Key Managent Service)'nin olayı da budur zaten.
Dediğin olayları ise denedim, senin gibi kontrol ettim. Konuda da sanal makinede denenmiş.
Sadece "Bu işte bir iş var, güncellemeler denetlenmiyor." sonucunu çıkarmıştı, şaşırmıştım. 🤔
Güncelleme olmama gibi bir olayı ise yok, tamamen normal orijinal Windows ile aynı şekilde.
Yazdığın iki üç kod zaten, attığım konuda da detaylıca ne olduğunu bahsettim. Bir sıkıntı yok.
Son kullanıcıya da bir zararı yok, tek olayı yapıp yapmayacağın. Sonuçta önerilen yol değil bu.
1899 TL'ye kendi sitesinden alıp önerilen yolu tercih edebiliriz, tamamen kullanan kişiye bağlı.

erdem0085

80+
Evet, bizim internete bağlı olmamıza gerek yok. İnternet yokken de bu kodlar çalışıyor.
Bunu belirtmişim, burada "Sunucuya bağlanmadan aktive edebilirsin." diye bir şey yok.
Bunu nasıl çıkardınız? Bağlanıyorsun ama bu sırada internete illa gerek yok demişim.
Ana sunucunun bağlı olması yeterli, KMS (Key Managent Service)'nin olayı da budur zaten.
Dediğin olayları ise denedim, senin gibi kontrol ettim. Konuda da sanal makinede denenmiş.
Sadece "Bu işte bir iş var, güncellemeler denetlenmiyor." sonucunu çıkarmıştı, şaşırmıştım. 🤔
Güncelleme olmama gibi bir olayı ise yok, tamamen normal orijinal Windows ile aynı şekilde.
Yazdığın iki üç kod zaten, attığım konuda da detaylıca ne olduğunu bahsettim. Bir sıkıntı yok.
Son kullanıcıya da bir zararı yok, tek olayı yapıp yapmayacağın. Sonuçta önerilen yol değil bu.
1899 TL'ye kendi sitesinden alıp önerilen yolu tercih edebiliriz, tamamen kullanan kişiye bağlı.
Bağlantı sağlayamamasının sebebi ağa bağlı olmaması olabilir mi? 🤔
Sonrasında ağa bağlanınca bağlantı sağlamayacağından emin misiniz (nasıl emin olabiliyorsunuz veya) ¯\_(ツ)_/¯
ve kimse bu ülke şartlarında 1900tl kadar bi para vermiyor, oem key almak daha mantıklı.

Hayır yani oturup bir test mi yaptınız, kaynak paylaşın, bir ekran resmi paylasin? bizde tamam diyelim.

Son düzenleme:
Dahası  
Reaksiyon skoru
35
İsim
Recep çuval
Bugün sistemi kurdum yarın senin verdigin keyleri ddenyecegim inşallah yapabilirim . Bilgi icin tesekkurler

𝐊𝐞𝐫𝐞𝐦

tedebbür ehli
Moderatör
En İyi Cevap
26
Bağlantı sağlayamamasının sebebi ağa bağlı olmaması olabilir mi? 🤔
Sonrasında ağa bağlanınca bağlantı sağlamayacağından emin misiniz (nasıl emin olabiliyorsunuz veya) ¯\_(ツ)_/¯
ve kimse bu ülke şartlarında 1900tl kadar bi para vermiyor, oem key almak daha mantıklı.

Hayır yani oturup bir test mi yaptınız, kaynak paylaşın, bir ekran resmi paylasin? bizde tamam diyelim.
Evet, test ettik. Bağlantı sağlayamaması derken? Bağlantı sağlanmazsa etkinleştirilme olmaz zaten.
Bağlantı sağlanmadığını nereden çıkardınız? Bu işlemde "Bizim internete illa ihtiyacımız yok." dedim.
Dediğiniz gibi de bu ülkede kimse 1899 TL veremiyor, o yüzden OEM keyler ve bu yöntemler var.
Yoksa doğru olan ve önerilen yol kendi sitesinden almak, testlerini de konudaki arkadaş gibi denedik.
Konuda da belirttiğim gibi "/skms" komutu ile sunucuya bağlı gösteriyoruz kendimizi, kodun olayı bu.
En altta VL gerektirmeyen bir sunucuya bağlanıldığı aylardır yazılı, bunu yapan bilerek yapıyor zaten.
Bağlantılı gösteriliyorsunuz, sunucunun ip adresinin gözükmesi gayet normal. "/skms" komudunu girdiniz.
Kanıt olarak attığınız şeyler zaten KMS (Key Managent Service)'nin ana olayı, bunda anormal bir durum yok.
"2x2=4 bakın bu da kanıtı." gibi bir cümle söylüyormuşsunuz gibi olmuş. Zaten böyle olması normal, olayı bu.
Verilerinize bir şey yapmıyor, bilgisayarınızı ele geçirmiyor, kendine bilgisayarda yer edinmiyor. virüs sokmuyor.
Zaten "CMD" üzerinden ek bir program indirmeden yapılan bir işlem, sanal makinelerde de bir sıkıntı sezmedik.
Kendim de neredeyse 3.5 yıldır bu şekilde kullanıyorum, herhangi bir zararı yok. İsteyen yapar isteyen yapmaz.
Konuda tüm detaylarıyla şeffaf bir şekilde yazılı, yapanlar ne yaptığından haberdar. İstemeyenler OEM key alıyor.

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Yunus Emre
merhaba dediklerinizi yaptım ancak bende bu işlerden çok anlamıyorum, bir hata çıktı kodu:0x803F7001

Vitriol

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
111
İsim
Mehmet Esen
Merhaba, Belirttiğiniz Süre Bittiğinde Sanırsam Windows Etkinleştir Geliyor Sonra Yeniden Kodu Yazıp 2-4 Ay Daha Kullanıyoruz. Sürekli Tekrar Eden Döngü But Very Nice. Merak Ettiğim Süresi Bitince Uzatmayı Unutursak Ne Oluyor ?

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Kıvanç Gedik
Merhabalar bu konudan çok anlamam şöyle bir hata aldım"Kuruluşunuzun etkinleştirme sunucusuna bağlanamadığımız için Windowsu bu cihazda etkinleştiremiyoruz.Kurulunuşunuzun ağına bağlı olduğunuzu doğrulayın ve yeniden deneyin.... Hata Kodu:0xC004f074
Mesaj otomatik birleştirildi:

3defa yeniden dikkatlice denedim ama hala aynı hatayı alıyorum

𝐊𝐞𝐫𝐞𝐦

tedebbür ehli
Moderatör
En İyi Cevap
26
Merhaba, Belirttiğiniz Süre Bittiğinde Sanırsam Windows Etkinleştir Geliyor Sonra Yeniden Kodu Yazıp 2-4 Ay Daha Kullanıyoruz. Sürekli Tekrar Eden Döngü But Very Nice. Merak Ettiğim Süresi Bitince Uzatmayı Unutursak Ne Oluyor ?
Windows süre bitiyor diye bildirim gönderiyor, unutmak pek mümkün değil.
Unutursanız sağ altta "Windows'u etkinleştir." yazısı çıkar, bir şey olmaz.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,060,185
Üyeler
168,404
Son üye
erlaytc
Top Bottom