Başlıkta 'ucuza' yazıyor ya dostum
bide ucuzdan kastın nedir max ne kadar verebilirsin.Arkadaşalar direksiyom setinin piyasasını bilmedigim için bi fiyat belirlemedim güzel kaliteli bi direksiyon öneriniz varsa
dandik bir şey alıp 2 günde elinde kalmasındansa kaliteli bir şey alıp senelerce kullanmasını daha mantıklı buluyorum. Arkadaş net bir bütçe belirtmediği için aklıma gelen ilk kaliteli ürünü önerdim kendisine.Başlıkta 'ucuza' yazıyor ya dostum![]()
Aklına gelen logitech'in en pahalı setimidandik bir şey alıp 2 günde elinde kalmasındansa kaliteli bir şey alıp senelerce kullanmasını daha mantıklı buluyorum. Arkadaş net bir bütçe belirtmediği için aklıma gelen ilk kaliteli ürünü önerdim kendisine.
evet kaliteli denildiği vakit aklıma ilk o geliyor. bütçe belirtilmediği için istediğimi önermekte mutlak bir özgürlüğe sahibim. Ben önerdim diye almak zorunda değil logitechin ceosu değilim neticede zorla aldırayım.Aklına gelen logitech'in en pahalı setimiGitsin DFGT alsın 2000tl max
Arkadaşalar direksiyom setinin piyasasını bilmedigim için bi fiyat belirlemedim güzel kaliteli bi direksiyon öneriniz varsa
forum.donanimarsivi.com