zana yılmaz
80+
- Reaksiyon skoru
- 3
merahabalar!!! benim şu an kullandığım internet sağlayıcısı TTnet şuan 100 mbps download alıyorum 7-8 arsıda upload alıyorum uploadı mı nasıl artırabilirim??
Arttıramazsın. Yani paket yükseltmen lazım simetrik için ki o da çok yüksek mevlalarda.merahabalar!!! benim şu an kullandığım internet sağlayıcısı TTnet şuan 100 mbps download alıyorum 7-8 arsıda upload alıyorum uploadı mı nasıl artırabilirim??
TTNet kaç upload verdiğini söylüyormerahabalar!!! benim şu an kullandığım internet sağlayıcısı TTnet şuan 100 mbps download alıyorum 7-8 arsıda upload alıyorum uploadı mı nasıl artırabilirim??
Paket yükselterek.merahabalar!!! benim şu an kullandığım internet sağlayıcısı TTnet şuan 100 mbps download alıyorum 7-8 arsıda upload alıyorum uploadı mı nasıl artırabilirim??
Arttıramazsın. Yani paket yükseltmen lazım simetrik için ki o da çok yüksek mevlalarda.
paketi bugün yükseltim download 50 idi 100 yaptım da upload artmadı acaba uploadı mı yükseltmem gerekirPaket yükselterek.
daha yüksek alan arkadaşlarım var ondan sordumBurayda üstte mesaj yazan herkesin aklından şüphe ediyorum.
Zaten en yüksek paket hızı 100Mbps ve onda da 8Mbps upload var. Daha üstüne çıkartılamaz.
Daha yüksek alanlar başka firma kullanıyordur. Ayrıca hem yayın olsun hem de oyun olsun neredeyse birçok iş için 8Mbps upload gayet yeterli bence.daha yüksek alan arkadaşlarım var ondan sordum
anladım sağolun. fazla bi bilgim yoktu eğer dedim daha fazla alınabiliyorsa yeni paket almışken onu da yükselteyim diye düşündümDaha yüksek alanlar başka firma kullanıyordur. Ayrıca hem yayın olsun hem de oyun olsun neredeyse birçok iş için 8Mbps upload gayet yeterli bence.
18 mbps'ye 5 alanlar ne?Burada üstte mesaj yazan herkesin aklından şüphe ediyorum.
Zaten en yüksek paket hızı 100Mbps ve onda da 8Mbps upload var. Daha üstüne çıkartılamaz.
18'e 4 Alanlar, yeni 20Mbps'lik paketleri kullanan VDSL Kullanıcıları. Onlara 6Mbps upload tanımlanıyor.18 mbps'ye 5 alanlar ne?