Orijinal sürümü oynuyorum PS4 üzerinden bozuk olma durumu yok. Zaten sadece o oyunda olmuyor.TLOU berbat bir örnek olmuş o oyunun dosyaları bozuk ben pcde oynadım msi pro mp243x ips ile monitörde normalde ghosting yok o oyunda hayvan gibi ghosting oluyor çünkü oyun bozuk.İnternetten dlss dosyası bul farklı sürümlerde oyun dosyalarındaki dlss dosyası ile değiştir sorun çözülüyor. Geri kalanı bilemiyorum.
Mag256f den sonra solukluk yaşaman imkansız.Bu iki monitör arasındayım ve kararsız kaldım. Biri VA biri IPS sizin öneriniz ne olur ?
Mantıklı cevap olursa iyi olur, nedenli şekilde. Sadece aoc deyip geçilmeyip teknik yorumunu Rica ediyorum
Bende msi mag256f var masaustunden ve film izlemesinden memnun değilim.
![]()
Q27G42XNE
Q27G42XNE monitör, akıcı ve ayrıntılı görseller sunmak için 27 inç QHD Fast VA panel, 180 Hz yenileme hızı ve 1 ms GtG tepki süresi gibi özelliklere sahiptir. HDR10, FreeSync ve düşük giriş gecikmesi sayesinde güvenilir performans sunar. Tam bir masaüstü deneyimine hazır tasarımı, geri...www.aoc.com
Oledde qdoled>woledMonitör panelleri bana göre sıralaması, alan kişiye kalmış bu sıralama bütçesine göre.
(Sıralama genel kullanımı baz aldım)
1. OLED
2. İyi bir İPS
3. iyi bir VA
4. kötü bir İPS
5. kötü bir VA
6. TN
Aynen oda var da detaya girmedim, yoksa rapid ips, fast ips falan gibi dümen isimler değil oled deki olaylar onlar da önemli.Oledde qdoled>woled
Ben sadece kendim için değilde, biraz daha tartışma konusu tarzında olsun diye açtım. Monitör alan kişilere, görüşler rehber olur mantığıyla@Rickkyy
Konuyu okuyabilirsin.
Elektronik: LG Ultragear™ G6 27" 27G610A-B 200Hz 2K 8.499TL
Evet VA panel ATW Polarizer daha yeni IPS Black 2.0 modellerde yer verildi nihayet yeniden, eskiden LG CES 2022 Edge lit IPS modellerine koymuştu. Ben de aslında VA panel istiyorum ama siyahı sadece iyi gösteriyor diğer normal renkler de IPS'ye göre geri de diye biliyorum bu yüzden...www.technopat.net