Neler Yeni

Valorant hesabım kaç tl eder sizce ?

Muhammed100192

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
461
İsim
Muhammed
Rank : gold 2
Silah kaplamaları : asil vandal , delipop bıçak , yoru kontrat sheriff i

125vp + 60 radyanit

Muhammed100192

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
461
İsim
Muhammed
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Muhammed100192

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
461
İsim
Muhammed
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Faveouls

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,126
İsim
Emre
Çoğu oyunda olduğu gibi, Valorant içinde geçerli hesap alım-satımı yasak. Konunun kapanması için raporluyorum ve bir daha böyle bir konu açma bu forumda.

TamerKs

80+ Silver
Çoğu oyunda olduğu gibi, Valorant içinde geçerli hesap alım-satımı yasak. Konunun kapanması için raporluyorum ve bir daha böyle bir konu açma bu forumda.
Adam alım satım istemiyor fikrimizi soruyor sadece?

ugo.

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,032
İsim
Uygar
Instagram
uuygarugurlu
Kardeşim siz sıkıntılı mısınız? Adam forumdan biri almak ister mi demiş? Mantıklı fiyat gelir ben de kendi kafamda güzel bir fiyat veririm hesabıma başkasına satarım demiş? Ne oluyor size ben anlayamadım. Bu nasıl bir yargısız infazdır? Ayrıca bu forum senin de değil, emrivaki yapma bir daha kimseye.

TamerKs

80+ Silver
Saçmalama kanka delipop tek 150 eder en az daha geçen 2 savaş bileti olan gold 1 hesabımı 120tl ye sattım
Onlara verdiğin parayı toplayıp ona göre hesap yazamazsın ayrıca hesap ne kadar güvenli o da tartışılır o nedenle bende 70 tl diyorum

Faveouls

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,126
İsim
Emre
Kardeşim siz sıkıntılı mısınız? Adam forumdan biri almak ister mi demiş, mantıklı fiyat gelir ben de kendi kafamda mantıklı bir fiyat veririm hesabıma başkasına satarım demiş? Ne oluyor size ben anlayamadım. Bu nasıl bir yargısız infazdır? Ayrıca bu forum senin de değil, emrivaki yapma bir daha kimseye.
Bende sana şöyle bir şey sorayım. Ben banka soyacağım ama nasıl başarılı bir şekilde soyarım yardımcı olur musun?
Burada konu bize satıp satmaması değil, yasak olan bir konu hakkında bilgi almak istemesi. Bende burada ekran kartı vs. satıcam ürünüm bu şekilde ne kadar değeri sizce diye sordum. Ekran kartı satımı yasak mı? O yüzden böyle bir konunun olmasını doğru bulmuyorum.

Semix59

80+ Silver
Bende sana şöyle bir şey sorayım. Ben banka soyacağım ama nasıl başarılı bir şekilde soyarım yardımcı olur musun?
Burada konu bize satıp satmaması değil, yasak olan bir konu hakkında bilgi almak istemesi.
Konu yasak değil ona bakarsan bilgisayarım ne kadar eder konularıda mı yasak?

Ciri

80+ Gold
En İyi Cevap
6
Burada konu bize satıp satmaması değil, yasak olan bir konu hakkında bilgi almak istemesi.
Ne alakası var? O zaman bu sistemi ne kadara satarım konuları da yasak olsun? Adam alacak var mı demiyor ki, satacak belli ki milleti kazıklamadan kendi de hakkını yedirmeden satmaya çalışıyor. Ayrıca banka soymak için konu açarsan yardımcı olurum.

Fabrizio Romano

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Hem soruyorsun hem de şu kadar eder diyorsun. Çok enteresansınız.

Top Bottom