Neler Yeni

Valorant hesabım ne kadar eder?

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Ahmet Gökdeniz
Hesapta olan skinler:
Radiant krizi 001 classic, iyon sheriff, sihirpunk ghost, afet phantom, asil vandal, yağmacı vandal, iyon vandal, kaos vandal, kuronami vandal, arcane vandal, kaos operatör, ejderin buyruğu operatör, yağmacı karambit ve arcane eldivenleri.
Ayrıca hesapta 3 kısımın savaş bileti skinleri, hesap 101 seviye rank gümüş 3. Sizce hesap ne kadar eder?

Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
enes
Hesapta olan skinler:
Radiant krizi 001 classic, iyon sheriff, sihirpunk ghost, afet phantom, asil vandal, yağmacı vandal, iyon vandal, kaos vandal, kuronami vandal, arcane vandal, kaos operatör, ejderin buyruğu operatör, yağmacı karambit ve arcane eldivenleri.
Ayrıca hesapta 3 kısımın savaş bileti skinleri, hesap 101 seviye rank gümüş 3. Sizce hesap ne kadar eder?
buraya foto atarmısın bakıyım

SEmrey

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
359
İsim
Emre
Hesapta olan skinler:
5k eder hatta daha fazla bile eder. Sitelerde senin ilanına yakın kişilere bak, ortalama bir fiyat bulursun o zaman

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Ahmet Gökdeniz
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
buraya foto atarmısın bakıyım
Oyun yüklü değil yükleyip atabilirim 1 saate resimleri.
Mesaj otomatik birleştirildi:

5k eder hatta daha fazla bile eder. Sitelerde senin ilanına yakın kişilere bak, ortalama bir fiyat bulursun o zaman
Sitelere baktım ama çoğu karışık fiyatlara koyuyorlar emin olamadım birisi 2k ya koyuyor diğeri 3k ya koyuyor onun için sordum.

SEmrey

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
359
İsim
Emre
Oyun yüklü değil yükleyip atabilirim 1 saate resimleri.

Sitelere baktım ama çoğu karışık fiyatlara koyuyorlar emin olamadım birisi 2k ya koyuyor diğeri 3k ya koyuyor onun için sordum.
Valla 2k'ya satacaksan ben alırım direkt

Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
enes
5k etmez reis bende 4 5 tane hesap var bundan cok daha dolu rankları yok 2 3k max 4k ediyolar

SEmrey

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
359
İsim
Emre
Senin yazdığın böyle bir hesap gamermarkt sitesinde ortalama 5k dır. Daha'da fazla eder gibime geliyor. Satacaksan oradan satmanı tavsiye ederim. 2K çok gülünç bir fiyat. Ha diyorsan yok ben 2k'ya satıcam uğraşmak istemiyorum elimden hızlı çıksın o zaman bana yazabilirsin.

5k etmez reis bende 4 5 tane hesap var bundan cok daha dolu rankları yok 2 3k max 4k ediyolar
siz hangi siteden satıyorsunuz bilmyorum ama orada piyasa çok ucuz. Hesabının değeri 2k etmez

Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
enes
Senin yazdığın böyle bir hesap gamermarkt sitesinde ortalama 5k dır. Daha'da fazla eder gibime geliyor. Satacaksan oradan satmanı tavsiye ederim. 2K çok gülünç bir fiyat. Ha diyorsan yok ben 2k'ya satıcam uğraşmak istemiyorum elimden hızlı çıksın o zaman bana yazabilirsin.

siz hangi siteden satıyorsunuz bilmyorum ama orada piyasa çok ucuz. Hesabının değeri 2k etmez
siteden almıyorum reis discord ortamından

SEmrey

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
359
İsim
Emre
1735214917671.png

1735214936423.png

Bu hesabı ben 1400TL'ye satın aldım. içinde bıçak olarka k/tak var ve şu an main hesabım olarak kullanıyorum

Hesabı iyi senden geri çekmiyorlar.

Büyük ihtimalle sana hesabın kullanıcı adı ve şifresini veriyorlar bide kendini güvende hisset diye hesabı senin e posta adresine geçiriyorlar sonra seni yolluyorlar o yüzden bu kadar ucuz. Eğer hesabı açarken ki kullandıkları e-posta hala adamlardaysa senin satın aldığın hesabı kolaylıkla çekebiliyorlar.

Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
enes
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Bu hesabı ben 1400TL'ye satın aldım. içinde bıçak olarka k/tak var ve şu an main hesabım olarak kullanıyorum

Hesabı iyi senden geri çekmiyorlar.

Büyük ihtimalle sana hesabın kullanıcı adı ve şifresini veriyorlar bide kendini güvende hisset diye hesabı senin e posta adresine geçiriyorlar sonra seni yolluyorlar o yüzden bu kadar ucuz. Eğer hesabı açarken ki kullandıkları e-posta hala adamlardaysa senin satın aldığın hesabı kolaylıkla çekebiliyorlar.
1.si cekemezler 2. bu hesap 5 kurus etmez oyundan biri bana dese hesabım yok ben boyle hesap veririm ona hangi siteden aldın

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Ahmet Gökdeniz

Bilmiyorum tanıdık olsa daha güvenilir amacım elimden hızlıca satmak hesap İlk hesabım ilk maili herşeyi var.

SEmrey

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
359
İsim
Emre
1.si cekemezler 2. bu hesap 5 kurus etmez oyundan biri bana dese hesabım yok ben boyle hesap veririm ona hangi siteden aldın
Mesela benim arkadaşım öyle yapmıştı. zamanında 1000tl'ye hesabını facebook'dan sattı ve yaklaşık 2 yıl sonra hesabı geri çekti sırf ilk e-postası onda olduğundan dolayı sonra hesaba bi girdi hesapta 8-9 tane vandal skini, phantom skinleri ve bıçaklar vardı 10.000tl'ye sattı

Top Bottom