Diyorum kaç kill alcan genelde vuramıyorlar bende sövüyorum çünkü genelde skye veya sage ile taşıyorumvalorant instalock atanlara karşılığınız nedir
Ben onlardan biriyim bana ne yapılırsa söylenirse onlara 2 katını yaparım onlarda instapick yapabilirler. Çok instapickçi var alıyor yada salıyorum oynayamıyor.valorant instalock atanlara karşılığınız nedir
aga zaten düellocular taşıycak diye bişey yokki işlev önemli ama düellocuda en son sıralara girmicek en az 2. olcakDiyorum kaç kill alcan genelde vuramıyorlar bende sövüyorum çünkü genelde skye veya sage ile taşıyorum
3 instalock düeollocunun kill toplamı 8 olmalı mı?aga zaten düellocular taşıycak diye bişey yokki işlev önemli ama düellocuda en son sıralara girmicek en az 2. olcak
lan Reyna kilitleyip 3. veya 4. Oluyorumaga zaten düellocular taşıycak diye bişey yokki işlev önemli ama düellocuda en son sıralara girmicek en az 2. olcak
okadar değilde en az 1 düellocu 20+ vurmalı yani düellocu 21 vurursa sage de 25 vurursa sageim daha fazla vuruyom bot deme hakkı yok3 instalock düeollocunun kill toplamı 8 olmalı mı?
ekledim xdValorantım yok seçeneği eklensin lüğtfennnnnnnnnnnnnnnnn
okadar değilde en az 1 düellocu 20+ vurmalı yani düellocu 21 vurursa sage de 25 vurursa sageim daha fazla vuruyom bot deme hakkı yok
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
ekledim xd