R6Ben sahsen cs go cok zor geliyor ve hic sarmiyor ama valoo ayri bir sey fena sariyor beni anlamadim size gore hangisi sariyor ve nedeni
R6Ben sahsen cs go cok zor geliyor ve hic sarmiyor ama valoo ayri bir sey fena sariyor beni anlamadim size gore hangisi sariyor ve nedeni
Vuruş hissi olayını skin ile çözdüm ben hocam, ben de CS'ciyim ama Valo'da rank kasıyorum bu ara, Asil serisi on numara his veriyor CS kadar olmasa da.Valorant'a hiç ısınamadım, vuruş hissi yok gibi bir şey. Yetenek kullanımı olayını da sevmiyorum karışık geliyor. Bir de sürekli yok karakter eklendi, yok falanca karakter nerf yedi filanca karakter buff'landı, benlik değil. Arada Valo'da DM atsam da CS:GO candır.
Belirli bir yerden sonra daha hile gelmiyor, bana 1.5 senedir gelmiyor mesela.kanka cs oynayanlarla kapışmıyorum cünkü onlar daha hilelerle kapışamıyorDDD
Alakası yok.Cs yillarin oyunu oldugu icin cs diyolar![]()
Aga bende de tam tersi Cs de vuruyorum Valoya giriyorum peeklediğim gibi hs yiyorum. Ondan dolayı soğutuyo beni Valo.Cs:go oynarken tokatlanıyorum ama Valo oynarken bi rahat oynuyorum. Daha fazla adam vuruyormuşum gibi geliyor.
Haklısın fizik motoru saçma Valorantın.Valorant'ın oynarken kafayı yiyorum o fizik motoru beni deli ediyor.CS oynarken ne güzel abi adamlar koşarak kafama vurmuyor yani vursa bile ayda yılda bir vuruyorlar.
Bana göre CS:GO ama yani Valorant da boş oyun değil.