aynen r6 da oynuyorum valo da oynuyorum cs de oynuyorum hepsinin kendine göre güzellikleri var hepsini seviyorumKawga çıkartmak istiyorlar anlaşılan.
İkisinin de birbirinden iyi yönleri var ve eksikleri de var.
İlla biri iyi biri kötü diyemeyiz.
R6 müqtür BTW.
oyunu satın aldın mı yoksa beleş mi oynuyorsunSeckin derken?
Beles prime olmak icin level kac olmam lazimaynen r6 da oynuyorum valo da oynuyorum cs de oynuyorum hepsinin kendine göre güzellikleri var hepsini seviyorum
oyunu satın aldın mı yoksa beleş mi oynuyorsun
valorant tr sunucusu var o yüzden azCS'yi daha çok seviyorum ama oyunla mı alakası var bilmiyorum CS:GO'da çok ping alıyorum Valorant'ta en fazla 50-60 ping alıyorum nedense . Bir de CS'nin en büyük problemi hileler.
21 levelBeles prime olmak icin level kac olmam lazim
Kesinlikle katılıyorum.aynen r6 da oynuyorum valo da oynuyorum cs de oynuyorum hepsinin kendine göre güzellikleri var hepsini seviyorum
oyunu satın aldın mı yoksa beleş mi oynuyorsun
Valorant da turk sunucusu oldugu icin ola bilir ama ben turk sunucusunda daha fazla ping aliyorum garipCS'yi daha çok seviyorum ama oyunla mı alakası var bilmiyorum CS:GO'da çok ping alıyorum Valorant'ta en fazla 50-60 ping alıyorum nedense . Bir de CS'nin en büyük problemi hileler.
seçkin hesabın var mı bende hiç hile gelmiyor ama nedense herkes csde hile çok diyorvalve tr serverı açana kadar ve hileleri halledene kadar valorant