cs tam aim oyunu valo biraz daha karışık bir oyun ama valo şu anlık çok daha fazla sarıyor ama cs nin aim mantığı valorantdan 2 gömlek üstünBen sahsen cs go cok zor geliyor ve hic sarmiyor ama valoo ayri bir sey fena sariyor beni anlamadim size gore hangisi sariyor ve nedeni
Evet Cs Yetenek Oyunu oynayarak gelişirsin ancak Valo oynuyorum son 1 haftadır silver adam geliyor karşıya adam çıktığı gibi hs atıyo anlayamıyorum.cs tam aim oyunu valo biraz daha karışık bir oyun ama valo şu anlık çok daha fazla sarıyor ama cs nin aim mantığı valorantdan 2 gömlek üstün
zUlA (!)Ben sahsen cs go cok zor geliyor ve hic sarmiyor ama valoo ayri bir sey fena sariyor beni anlamadim size gore hangisi sariyor ve nedeni
aim oyunu değil çünkü koşarak one tap atabiliyorsun ama valo sarıyor be agaEvet Cs Yetenek Oyunu oynayarak gelişirsin ancak Valo oynuyorum son 1 haftadır silver adam geliyor karşıya adam çıktığı gibi hs atıyo anlayamıyorum.
İşte çok saçma.aim oyunu değil çünkü koşarak one tap atabiliyorsun ama valo sarıyor be aga
Cs de karşını hile gelenlerin çoğu maçı terkediyor ya da reportlanıyor bu yüzden güven faktörü düşüyor. Güven faktörü düşünce de hile gelme olasılığı artıyor. Ancak oyunu doğru düzgün toxiclemeden oynayanların karşısına hile gelmiyor. Cs>Valo.Valo oynayanların ÇOĞU cs oynamadığı için valo diyor.cs den geçenler hile sistemi yüzünden valo diyor.karşısına hiç hile gelmemiş cs ciler cs diyor.Şahsen karşıma hiç hile gelmedi.Bu yüzden cs