Mertpk
80+ Platinum
- En İyi Cevap
- 5
- Reaksiyon skoru
- 29,565
bir tek bana gelmiyor herhalde şu hileler!valorant hatta CS:GO çöptür. gitsin bi hileleri kaldırsınlar.
bir tek bana gelmiyor herhalde şu hileler!valorant hatta CS:GO çöptür. gitsin bi hileleri kaldırsınlar.
olayıda bu yatabii ki Valorant. CS:GO'da sıkmaya başlayınca mermi her yere gidiyor.
haklısın, yalancıyımbir tek bana gelmiyor herhalde şu hileler!
csgo da daha çok sekiyor iki oyunda güzel bence kişiden kişiye değişen bir şey valorant da seviyorum cs de seviyorumlolAma valorant da daha fazla sekiyor bence
ya olabilir zaten herkesin zevki kendine zulayı beğeniyorsa adam ne yapcan oda onun zevki herkes istediğini oynar zatenValoranta buyuk hevesle baslamistim ve skldm cabucak
Gecenlerde konu acmistim hangisi oynamali diye ikisinide denedim oynadim kesinlikle cs go daha keyifli. Valorantin sacma maplari cok itici geliyor bana ve lanet spray sistemi
Zula kotu degil ciddenya olabilir zaten herkesin zevki kendine zulayı beğeniyorsa adam ne yapcan oda onun zevki herkes istediğini oynar zaten
Su sabotaji denemek bile istemiyorumZula ve sabotaj (!)
seçkin değilsen her el hile gelir zatenBen bugun indirdim sabahtan beri oynuyorum 2 kere hile denk geldi kickledik oldu bitti