Valorant mı? CS go mu ? (ÇETE SAVAŞI)

Hangisi?

• Valorant

Oylar: 83 49.7%
  • Cs go

Oylar: 84 50.3%

• Oy kullanan toplam üye
    167
valorantın mekanikleri vesayre beni çok sarmadı o yüzden cs ama ikide aynı anneninn çocukları yürüyüp adam vuruyorsunuz :D

valorant herkese uygun yeni başlayanların bile hemen çözebilieceği bir oyun

kanka cs oynayanlarla kapışmıyorum cünkü onlar daha hilelerle kapışamıyor :DDDD

Bana göre CS:GO daha güzel.

Valorant'a hiç ısınamadım, vuruş hissi yok gibi bir şey. Yetenek kullanımı olayını da sevmiyorum karışık geliyor. Bir de sürekli yok karakter eklendi, yok falanca karakter nerf yedi filanca karakter buff'landı, benlik değil. Arada Valo'da DM atsam da CS:GO candır.
Vuruş hissi olayını skin ile çözdüm ben hocam, ben de CS'ciyim ama Valo'da rank kasıyorum bu ara, Asil serisi on numara his veriyor CS kadar olmasa da.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

kanka cs oynayanlarla kapışmıyorum cünkü onlar daha hilelerle kapışamıyor :DDDD
Belirli bir yerden sonra daha hile gelmiyor, bana 1.5 senedir gelmiyor mesela.
Zaten Faceit'te yok denecek kadar az.

Cs yillarin oyunu oldugu icin cs diyolar o.O2
Alakası yok.
Ayrıca çıkan başka bir oyunun CS'yi bitireceğini düşünenler var ben onlara fena gülüyorum :D.
Ellerinde hala Source 2 gibi bir koz varken oyuncu kaybetmeleri neredeyse imkansız. Kaybetse bile kısa sürede daha fazla oyuncu kazanır Source 2 ile.

%50 %50 dengeyi sağladım savaş bitsin 63 63 şuan
ama bence cs go

CS:GO'da oynuyorum VALORANT'da. İkisi de sarıyor. Lakin VALORANT'ı biraz daha fazla oynuyor ve seviyorum.

2 sinire oynadım cs daha iyi

Fanatikliği bırakıp zevkimize göre seçip oynayalım

Cs:go oynarken tokatlanıyorum ama Valo oynarken bi rahat oynuyorum. Daha fazla adam vuruyormuşum gibi geliyor.
Aga bende de tam tersi Cs de vuruyorum Valoya giriyorum peeklediğim gibi hs yiyorum. Ondan dolayı soğutuyo beni Valo.

Valorant'ın oynarken kafayı yiyorum o fizik motoru beni deli ediyor.CS oynarken ne güzel abi adamlar koşarak kafama vurmuyor yani vursa bile ayda yılda bir vuruyorlar.
Bana göre CS:GO ama yani Valorant da boş oyun değil.
Haklısın fizik motoru saçma Valorantın.

Cs De önünü görmeyip silver olan adam Valoda yürüyerek rastgele sıkıyor kafa gidiyo sonra iyi oynuyorum havasına girip bir tarafları kalkıyo. Aşırı saçma Valorant.

Geri