Yani benim bildiğim bir çare yok.Düzgün okusana?
Evet, gecikmeyi arttırıyor. Valorant gibi bir oyunda gecikme en aza indirilmeli.Bende v-sync açık oynuyorum. Gerçekten bir gecikme yapıyor mu ?
Gecikme grafiklerini açarsan farkı görebilirsin. Tam olarak ne kadar gecikme yaptığını bilmiyorum. Grafiğe bakarak farkı görebilirsin.Fark edebileceğim bir gecikme olmadı V-Sync kapalıyken baya kötüyüm o yüzden V-Sync açık devam edeceğim.
Evet yapıyor input lag, FPS oyunlarında V-SYNC kullanmanı önermem hissedilir bi gecikme var.Bende v-sync açık oynuyorum. Gerçekten bir gecikme yapıyor mu ?
Teşekkürler uzun zamandır bunun araştırmasını yapıyordum. Bu soru işaretini gidermiş oldunuz.Evet yapıyor input lag, FPS oyunlarında V-SYNC kullanmanı önermem hissedilir bi gecikme var.
Ben yaşamıyorum valorant, cs gibi oyunlarda fakat başka oyunlarda vsync kapayınca baya kasıyor.Ben V-Sync olmadan oynamam olm bu ne kafayı yersin adam vuramıyorum
30ms fark var yaklaşık, monitörümü FPS moduna aldım ve kasma düzeldi gibi sanırım.Gecikme grafiklerini açarsan farkı görebilirsin. Tam olarak ne kadar gecikme yaptığını bilmiyorum. Grafiğe bakarak farkı görebilirsin.
sıkıntı valorantta aynısı bende de oluyor ben v-sync açık oynuyorum.
Bende v-sync açık oynuyorum. Gerçekten bir gecikme yapıyor mu ?
aynen kasıyo gibi oluyor mecbur V-Sync ile oynicağız.
Aynı sorun bende de var ticket atmıştım
Beyler yaklaşık 30ms gecikme farkı oluyor bende.bende açık olunca ani haraket yaptığımda ya fps artıyor yada azalıyor kapalı olduğundada kasma hissi oluyor
30 ms bir FPS oyununa göre çok fazla. Neredeyse yarım saniye.30ms fark var yaklaşık, monitörümü FPS moduna aldım ve kasma düzeldi gibi sanırım.