Neler Yeni

Valorant'ın kanser kitlesi

Muti

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,777
İsim
Onur Muti
İlgilendiği Kategoriler
Mobil Bilgisayarlar, Apu sistemler, birazcık da gamepedler
Instagram
İg: @0nnurrr
Steam
https://steamcommunity.com/profiles/76561199119862888/
Discord
Muti#0817
Hem kanserler hem de hiç komik değiller 2 arkadaş beraber girmişler 3*1(😂😂😂😂😂)vurdum diye gülmeye başladılar o günden beri valorant girmek istemiyorum

Bery

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,783
İsim
Yiğit Beren Sağlam
Instagram
syigitberen
Discord
Yeeeeeet#1981
Selamlar.
Bugün @AliSaidÖzger'in isteğiyle yklaşık 3-4 gün önce başladığım Valorant'ın kitlesi hk. konuşmak için açıyorum bu konuyu.

Öncelikle düşük eloda olabilir, yüksek eloda yoktur belki bu tipler ama beni oyundan soğutmaya yetti.

İşin komik yanı yaşları max 12-13 ve ettikleri küfürün haddi hesabı yok, derecesiz giriyorum ranked mod açmak için Reyna alacak var mı diyorum ses yok Reyna kilitliyorum hemen bi çocuk "rEyNa ALdıN dA nE OLdU" diye bağırıyor bunun üstüne ailevi değerlerime şahsıma saçma sapan küfürler ediyor ve yaşı en fazla 11 abi 11!

Hadi yaşı isterse 9 olsun iyi oynamasın isterse 5 vursun ama saygı olsun bunlarda zerre saygı yok!

Sonra hesap soranlar var ve yaş yine 11 12.
İhtiyacımdan dolayı 3 el AFK kaldım çocuk bağırıyor "Brimstone neden AFK'sın lan, reportladık hA!" diye, bende seni alakadar etmez ihtiyacım vardı gittim raporla geç canımı sıkma diyorum, o 3 el AFK kalmamdan sonra bir de bağırıyor kolsuz diye arada 4 kill farkı var ve ben 3 el AFK idim.

Hani böyle kişiler düşük eloda mı var ne anlamadım, bu arada oyunu kötü oynamıyorum yer yer Plat adamdan daha çok vuruyorum ama yeni başladığımdan muhtemelen Gümüş ya da Gold atacak.

Şimdi eğer böyle devam ederse ya 5 kişi dışında girmem ya da CS:GO Faceit kasmaya devam ederim.

Son olarak bir sorum var;
Yüksek elo da böyle mi?

Zamanınızı aldığım için özür dilerim, iyi günler.
elmastan sonra düzeliyo abi o olay

Evil Belief

80+ Platinum
En İyi Cevap
10
Valorant'ın bir tek ölüm maçı modunu oynuyorum, o mod çok zevkli. Onun dışında oyuna da kitleye de ısınamadım.

Furkyyy

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
Yüksek elo'da böyle olduğunu sanmıyorum. Ben de birçok kez denk geldim. Gerçekten çok fütursuzca küfür ediyor, oynayamayınca ağlıyorlar. O yüzden yabancılarla girmeyi tercih ediyorum genelde. Ya da dediğiniz gibi 5'li şekilde giriyoruz.

ELECTUS

80+ Silver
U-Usta bir çözüm buldum.

valorant ı bırakmak😳

Rufus

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
912
İsim
Rufus
Bedava ve popüler oyunların çoğu öyle. Türkler ile falan alakası yok. TF2 kitlesi mesela. Valorant kitlesine şükredersiniz.

Ricciardo

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,916
İsim
Mehmet
Kanka ben Haven mapinde "haven" lokasyonuna cam dedim ve maç sonuna kadar veletlerle uğraştım... Neyse sana birkaç taktik vereceğim isine yaraması dileğiyle.
Support oynamıyorsun, veletlere can vereceğine, info çıkaracağına kendi oyununu kurmalısın. Maalesef düşük ranklarda bu veletlere denk geldiysen tek başınasın. Ben jett oynuyorum, agresif oynayıp kill çıkartabiliyorum böylelikle oyun kurabiliyorum. Omen ile hem smoke hem ışınlanma hem fake derken kendi kendine yetecek bir oyun kurmayı deneyebilirsin. Reyna can olarak çok iyi, tek başına birden fazla düşmanla kapışabilirsin ama o karakter veletlere zimmetlidir (!), ben oynamıyorum, oynarsan 3 elin 2 sinde kavga çıkar reyna aldığın için.
Ben genelde oyun başlamadan bir selam verip ne oynamak istediklerini soruyorum, ama sana bunu konuşmayan tipler geliyorsa rankını düzeltene kadar m2 ssd alıp ilk sen seçiyorsun karakterini :D

Bronzda herkes yalnızdır, gümüşteyse herkes birlikte yalnızdır idmeosmwow
Bol şans

COMANDANTE

80+ Silver
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,282
İsim
Muhammed Talha Kuruçimen
Valorant'tan nefret etmemi sağladı kitlesi. Dediklerine o kadar iyi katılıyorum ki. Hatta bir anımı anlatayım oyunla ilgili.
Yayıncıları izliyorum falan sabah kalktım drop düşürmüşüm. Oyunu indirdim falan ilk oyunumu atıcam ama böyle kendimi sanki esporcu gibi görüyorum 40 dk antreman girdim ayarlar falan yapıp oyuna girdim. Herkesi vuruyorum falan yav takımdakiler sürekli küfür ediyor bana yok bir şey de yapmıyorum. 10'larca kez anneme 5'ten fazla babama sayamadığım kadar da şahsıma küfür edildi. Öyle bir moralim bozuldu ki direkt kapattım oyunu. En son birkaç gün önce öyle girmiştim değişen pek bir şey yine yoktu yine küfür yedim. Bende şu an rekabetçi oyun açısından faceit kullanıyorum onda da takım arkadaşlarım çoğu zaman satıyor ama ne küfür ne başka bir şey hem ingilizcemizi geliştiriyoruz win win yani.

Rufus

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
912
İsim
Rufus
Türkler ile alakası yok?
Sadece türklerin böyle olmadığını demeye çalışıyorum. İnsanlarda ''Aga bu türkler niye böyle'' diye bir algı var tamamen yanlış. Genel olarak Valorant kitlesi toxic. Başka serverlara sığınmak vb. işe yaramayacak.

'Rey

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
212
İsim
Violet'T
Yabancı serverda girmek en iyisi.

Top Bottom