T.P.G.
80+ Titanium
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Faceitte bende çoğu zaman satmıyorlar maçı.Valorant'tan nefret etmemi sağladı kitlesi. Dediklerine o kadar iyi katılıyorum ki. Hatta bir anımı anlatayım oyunla ilgili.
Yayıncıları izliyorum falan sabah kalktım drop düşürmüşüm. Oyunu indirdim falan ilk oyunumu atıcam ama böyle kendimi sanki esporcu gibi görüyorum 40 dk antreman girdim ayarlar falan yapıp oyuna girdim. Herkesi vuruyorum falan yav takımdakiler sürekli küfür ediyor bana yok bir şey de yapmıyorum. 10'larca kez anneme 5'ten fazla babama sayamadığım kadar da şahsıma küfür edildi. Öyle bir moralim bozuldu ki direkt kapattım oyunu. En son birkaç gün önce öyle girmiştim değişen pek bir şey yine yoktu yine küfür yedim. Bende şu an rekabetçi oyun açısından faceit kullanıyorum onda da takım arkadaşlarım çoğu zaman satıyor ama ne küfür ne başka bir şey hem ingilizcemizi geliştiriyoruz win win yani.
Ağır yeniliyorsak sur verip geçiyoruz.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Frankfurt'tadeneyeceğim hocam giriş seviye Almanca ve orta düzey İngilizcem var, orası da aynıysa CS Faceit devam.Yabancı serverda girmek en iyisi.