KDV ile 1070 gözüküyor, ben mi dikkat etmiyorum bir şeye?Benim anladığım KDV dahil olmayan fiyat dikkatli bak.
KDV ile 1070 gözüküyor, ben mi dikkat etmiyorum bir şeye?Benim anladığım KDV dahil olmayan fiyat dikkatli bak.
KDV dahil değil hocam bu kağıttaki fiyatlara.2. söyleyişim @2.js kağıdın tamamını atar mısın?
hayır bu fiyatlar değil. totalde arada bin liradan fazla fark varArkadaşlar niye bu kadar şaşırdınız anlamadım?
Zaten fiyatlar Vatan'da aşağı yukarı böyle.
Ama arkadaşın kağıdı KDV'siz olmalı.
Yalnızca hazır sistemler pek avantajlı olmuyor.
Bunun sebebi de yalnızca intel ve GPU üzerine kurulu kötü sistemler oluşturmaları.
Normal bir ürün alırken Vatan kart, satıcının indirimi vs. fiyatları epey düşürüyor.
Gidip kampanyalı ürünlere bakmanızı öneririm,
İnternette bulabileceğiniz en ucuz fiyattan daha ucuz birçok ürün var.
Kağıdın tamamını atacak mısın artık ?okula dönüs fırsati indirimleri var ve vatan kart indirimi + olarak kadadaki adam size insiyatif davraniyor 100 TL veya 200 TL indirim yapiyor
Evet abi aynı kağıt bende de vardı hatta internettede var kağıtlar böyle.hayır bu fiyatlar değil. totalde arada bin liradan fazla fark var
da 2 sistemHocam bu ne zaman ve nereden alınma
da sistem 2Bu ne böyle? Nereden aldın bunu?
nerden gömeceğini şaşırmışsınHocam pardon da güzel değil? Kasa mesh değil küçük dar, hava akışı olarak yetersiz. Anakart desen A320 çipseti önermiyorum, ekran kartı ve işlemci güzel, RAM'ler tipsiz
Niye öyle bir amacı olsun ki ?nerden gömeceğini şaşırmışsın
ramler tipsiz ne