sitesinde 1700TL 3600 nasıl 1500Tl oluyor ?Dostlar dün akşam vatana gittim ve şaşırdım utançtan kıpkirmizi oldum interneteki gibi pahali değil lütfen marka fanboyluğu yapmayın
KDV dahil olmayan fiyatlar arkadaş atarsa kağıdın tam halini artık.sitesinde 1700TL 3600 nasıl 1500Tl oluyor ?
yeni fatura çıkıyor MoruQ kdv li o fiyata (!)KDV dahil olmayan fiyatlar arkadaş atarsa kağıdın tam halini artık.
la lu düzgün konuş babanın uşağı yok karşındaAlıntıyı görüntüle
La bunun neresi güzel, kasa ise güzel değil eskiden alınabilirdi ama şu an rakipleri mevcut.
bende çözemedimNiye öyle bir amacı olsun ki ?
Samimi olduğum veya olabileceğim insanlara laf arasında serpiştiriyordum, bu kadar ciddi biriysen özür dilerim.la lu düzgün konuş babanın uşağı yok karşında
ramin tipi önemli değil teknolojisi önemli adam ucuza sistem toplamış diye etmediğiniz haset kalmamış diğer eleştiri okey de tipi bozuk diyeni de ilk defa görüyorum ilginç
Bu arada daha ucuza aynı markanın daha iyi RAM'leri mevcut haberin olsunla lu düzgün konuş babanın uşağı yok karşında
ramin tipi önemli değil teknolojisi önemli adam ucuza sistem toplamış diye etmediğiniz haset kalmamış diğer eleştiri okey de tipi bozuk diyeni de ilk defa görüyorum ilginç
Mesaj otomatik birleştirildi:
bende çözemedim
Öyle bir amacı yoktur işte ondan bahsediyorum sana.la lu düzgün konuş babanın uşağı yok karşında
bende çözemedim
kdv siz fiyatmış ben kdv li sandım benim hatamSamimi olduğum veya olabileceğim insanlara laf arasında serpiştiriyordum, bu kadar ciddi biriysen özür dilerim.
Sen o RAM'leri kullanabilirsin ama kasanda ne kadar iyi duracağı belli dostum
Bu arada daha ucuza aynı markanın daha iyi RAM'leri mevcut haberin olsun
Konu sahibi hala atmadı mı tam resmini ?Şimdi bir şey derdim ama samimi değiliz, sorun değil.