- Reaksiyon skoru
- 1,150
honkurtme
Nerden hocam5299 TL ye B650M TUF PLUS aldım![]()
Sıfır olanının fiyatı daha ucuzMasaüstü bilgisayar, dizüstü bilgisayar, cep telefonu, televizyon, tablet, fotoğraf makinesi ve binlerce teknoloji ürünü Vatan Bilgisayar' da.
Masaüstü bilgisayar, dizüstü bilgisayar, cep telefonu, televizyon, tablet, fotoğraf makinesi ve binlerce teknoloji ürünü Vatan Bilgisayar' da.www.vatanbilgisayar.com
Eski sistem kulanıyorlardı değiştirme zahmetindede bulunmuyorlardı. Depolama olarak tabi iyi ama bence olmaması gereken bir şeydi. Sunucu çöküyor iki saat boot olmasını bekliyorsun. Herkes zaten mevcut sunucuya root ile giriyor gelen geçen hanı gibiydi. Ne kadar alakalı bilemicemiş bilgisayarıda yıl olmuş 2025 bu kasalar depoda kalanlardır yada aşırı fazla sata ssd yada hdd ye ihtiyacı olan alır
Anakart üstünde küçük parçalardan birisi değişmiş işte.Aynayı anlamadım.Anakart hangisi?Tam ihtiyacıma göre anakart buldum ancak anlamadığım bir şey var
"Servisinde komponent değişim işlemi yapılmıştır. Aksesuar Bilgisi: İç kutu, dış kutu, ayna, sata kabloları mevcut"
Ne demek?
Anakart üstünde küçük parçalardan birisi değişmiş işte.Aynayı anlamadım.Anakart hangisi?
Yavv şey varya