Vergiler Neye Göre Kesiliyor?

reis : sen demek klavye alırsın haağğ hemde ışığlı mışığlı neyine yetmiyor 25 tlli klavye al kullan (!)
allahım sen silivriyi nasip etme

google a yüzde kaç vergi kesildigini yazarak net sonuca ulaşabilirsin.

AliExpress'ten almak çok mantıklı artık. 16GB RAM 320 TL, indirim koduyla 250 TL'ye falan geliyor. Elektronik alet alırken ilk oraya bakıyorum. 1-2 hafta ortalama sürüyor gelmesi. Vergiden de çekinmeyin, zaten oldukça az geliyor.

AliExpress'ten almak çok mantıklı artık. 16GB RAM 320 TL, indirim koduyla 250 TL'ye falan geliyor. Elektronik alet alırken ilk oraya bakıyorum. 1-2 hafta ortalama sürüyor gelmesi. Vergiden de çekinmeyin, zaten oldukça az geliyor.
1600986026414.png

1600986063940.png

Fiyat farkı ortada. Aliexpress de Vergi dahil mi?

Padişahımız ne kadar isterse o kadar kesiliyor. Tam bir şey belli değil yani aynı ürünü alan arkadaşlarım bile farklı vergiler ödemişti bir ara :D. Tabi bu Aliexpress için geçerli diğer sitelerde nasıl olur bilemem.

Padişahımız ne kadar isterse o kadar kesiliyor. Tam bir şey belli değil yani aynı ürünü alan arkadaşlarım bile farklı vergiler ödemişti bir ara :D. Tabi bu Aliexpress için geçerli diğer sitelerde nasıl olur bilemem.
Valla kafam karıştı ya. Klavyem hep Beyaz,RGB,Red Switch olsun istemiştim ama bu klavye 370 ten fazlasını hak etmiyot bence. max 385. Ülkeye beyaz ekipman getirmiyolarki doğru düzgün, alalım.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

AliExpress derken Çin'i kast ettim. Yine de şöyle bir ilan buldum.
Kuponla 80 TL üstü toplayıp 300 TL'nin altına getirebilirsin.
Ups siyah. Ya beyaz klavye inadımdan vazgeçicem, ya da en ucuz bu https://tr.aliexpress.com/item/1005...earchweb0_0,searchweb201602_,searchweb201603_
Vergiler dahil mi?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

AliExpress derken Çin'i kast ettim. Yine de şöyle bir ilan buldum.
Kuponla 80 TL üstü toplayıp 300 TL'nin altına getirebilirsin.
Nasıl kupon toplanıyor?

Son düzenleme:
@Kerem Mert Vergiler dahil değil, 20 TL falan ödersin herhalde. Telefon uygulamasıyla ve 3 arkadaşınla Kupon Kardeşliği kısmında hızlı basman gerekiyor. 12 dolara kadar indirim veriyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,179,285
Üyeler
187,176
Son üye
Wolfwhite2
Geri