Ruffian
80+ Silver
Dahası
- Konu Sahibi Konu Sahibi
- #1,067
İlk günler güzel 2 yıl sonra diz döversiniz çünkü işlemci yavaşlıyacak anakart sebebi ile dandik bir anakarta sahip asusun anakartı güzel performans kaybı az yaşanır ama victusun dandik bir anakartı var performans kaybı fazla mesela i7 12700H var victusda 12 bin puan alıyor aynı işlemci nitroda 17 bin puan yani anlayacağınız fark yersiniz ortalamanın altında zaten normalde G870 ile aynı kaderi paylaşma tehlikesi var bu kadar az watt ile bile 90 derece oluyor zaten 100 üstü çekince hop prochot yiyor yani dandik ben limitsiz bir cihaz öneririm ne diyordu cihaztv arkadaşımız fazla fps alınca uzayamı çıkıcan ben limitsiz kaliteli model tercih ederdim sizi bilemem herkes özgür komunist rejimde değiliz ben de Che Guevara ya da Vladimir lenin değilim.Konu süper, elinize sağlık. Ben R7 7735HS RTX 4060 Tuf A15 kullanıyorum, gözle görülür bir kısıtlama, FPS düşüşü, drop, Thermal throttling vs yaşamadım. Bu ay sonunda 1 seneyi tamamlayacağım kendisi ile. Yine olsa yine Tuf alırım ancak şöyle bir soru yöneltmek istiyorum;
Şuan R7 7735HS RTX 4060 Tuf A15 (35-37K) parasına indirimlerden 14500HX RTX 4060 Victus alınabiliyor. Hatta dün R7 7840HS RTX 4070 32GB RAM 1TB M2 Victus 40K idi.
Kısıtlanmış ancak işlemci olarak çok daha kuvvetli, ekran kalitesi düşük bir Victus mu yoksa kısıtlamasız, ekran kalitesi güzel ancak işlemci olarak bariz şekilde altta kalan bir Tuf vb. Bir model almak mı daha mantıklı? Kısıtlamayla bile Tuf'tan iyi performans vereceğini düşünüyorum şahsen ancak tabii ki denemek lazım.