Vodafone'dan uzak dur.Vodafone Redbox kullananlar deneyimlerini aktarabilir mi ?
vodafone redbox kullanmıyorum ama sıkı vodafone mobil kullanıyorum. redbox, içinde 4.5g sim kart bulunan bir cihazdır. cihazın bulunduğu bölgede vodafone 4.5g kapsaması, hızı ne kadar ise buradan alınacak hız da aynıdır. alınmadan önce vodafone bir hattan speedtest uygulaması üzerinden bölgeye en yakın vodafone sunucusu seçilip test yapılmalıdır. superbox'a göre ucuzdur. 4.5g olduğu için ping dalgalı olabilir. hız da aynı şekilde. altyapı yoksa tercih edilmelidir. bölgedeki hız iyiyse alınabilir.Vodafone Redbox kullananlar deneyimlerini aktarabilir mi ?
Bölgedeki hız berbatvodafone redbox kullanmıyorum ama sıkı vodafone mobil kullanıyorum. redbox, içinde 4.5g sim kart bulunan bir cihazdır. cihazın bulunduğu bölgede vodafone 4.5g kapsaması, hızı ne kadar ise buradan alınacak hız da aynıdır. alınmadan önce vodafone bir hattan speedtest uygulaması üzerinden bölgeye en yakın vodafone sunucusu seçilip test yapılmalıdır. superbox'a göre ucuzdur. 4.5g olduğu için ping dalgalı olabilir. hız da aynı şekilde. altyapı yoksa tercih edilmelidir. bölgedeki hız iyiyse alınabilir.
Genelde boş konulara yüzlerce mesaj gelirKonuyu 100 kere yükselttim sadece 1 kişi yazdı .
Post automatically merged:
Bölgedeki hız berbat
35 mbps
Up
Orda yükselt butonu var ya up yazmana gerek yokKonuyu 100 kere yükselttim sadece 1 kişi yazdı .
Bölgedeki hız berbat
35 mbps
Up
Up
Up
1.5 yıldır vodafone mobil kullanıyorum. müşteri hizmetlerine anında bağlanıyorum. sistemlerde güncelleme olsa ve erişim olmasa bile erişimim var. ve gayet memnunum. mesela temmuzda yazlık için internet hızı az dedim. gittiler siyah verici kutularından koydular sokağa. 15mbps'den 49mbps'e çıktı. hepsi de 1.5 ayda oldu. ben memnunum. ama evde internet sıkıntılı o doğru.Vodafone'dan uzak dur.
Her şeyi sıkıntılı.
Çok kopmalar yaşanıyor.
Kanka benimde telefon hattım vodafone.1.5 yıldır vodafone mobil kullanıyorum. müşteri hizmetlerine anında bağlanıyorum. sistemlerde güncelleme olsa ve erişim olmasa bile erişimim var. ve gayet memnunum. mesela temmuzda yazlık için internet hızı az dedim. gittiler siyah verici kutularından koydular sokağa. 15mbps'den 49mbps'e çıktı. hepsi de 1.5 ayda oldu. ben memnunum. ama evde internet sıkıntılı o doğru.
bölgedeki hız berbatsa ve altyapın yoksa. önce vodafone hattan sonra türk telekom hattan speedtest yap. eğer türk telekom daha hızlıysa türk telekom magnet alabilirsin. illa vodafone alacaksan 542den talepte bulun. internet hızı çöp de. gelip verici kutulardan takarlar. smsle durumu kontrol edebilirsin.Konuyu 100 kere yükselttim sadece 1 kişi yazdı .
Bölgedeki hız berbat
35 mbps
Up
Up
Up
türk telekom magnet diye bişey çıkmış. aynı superbox. yazlıktaki türk telekom internet hızı. 120mbps'e çıkıyor çünkü dibimize baz ist. dikmişler. ondan alınabilir hız yüksekse. ama limitsizi yok illa kotalı.Kanka benimde telefon hattım vodafone.
Ama ev interneti ve red box kullanan tanıdıklarım var hiç memnun değiller.
Çok sık bakım adı altında kesilmeler yaşanıyormuş saatlerce gelmiyormuş internet.
Kanka fiyatı iyiyse çok iyi bence.bölgedeki hız berbatsa ve altyapın yoksa. önce vodafone hattan sonra türk telekom hattan speedtest yap. eğer türk telekom daha hızlıysa türk telekom magnet alabilirsin. illa vodafone alacaksan 542den talepte bulun. internet hızı çöp de. gelip verici kutulardan takarlar. smsle durumu kontrol edebilirsin.
türk telekom magnet diye bişey çıkmış. aynı superbox. yazlıktaki türk telekom internet hızı. 120mbps'e çıkıyor çünkü dibimize baz ist. dikmişler. ondan alınabilir hız yüksekse. ama limitsizi yok illa kotalı.
100gb kotalı 99tl 200gb kotalı 129 tl. gayet iyi ama bunun şöyle bir kriteri var. bunu almak için önce evde internete başvurman lazım. altyapı yoksa veriyorlar. öteki türlü yok.Kanka fiyatı iyiyse çok iyi bence.
Kanka ben vodafone mobile hat kullanıcısıyım.durum çok garip. şehir merkezinde vodafone 60-70mbps hız verirken. vodafone baz istasyonu haritasına erişimim var sayılır (150mt) . türk telekom 12mbps veriyor. çok acayip.
100gb kotalı 99tl 200gb kotalı 129 TL. gayet iyi ama bunun şöyle bir kriteri var. bunu almak için önce evde internete başvurman lazım. altyapı yoksa veriyorlar. öteki türlü yok.
aga önce vodafone hattan sonra türk telekom hattan hız testi yapmalısın. uygulamadan ve konumun açıkken yapmalısın. mesela izmirde oturuyorsan altında izmir yazan türk telekom sunucusunu seç. vodafone için de altında izmir yazan vodafone tr sunucusunu seç. eğer ilinde sunucu yoksa yakınındaki ilin sunucusuna bağlan. speedtest sonucunu da atarsın artıkKanka ben vodafone mobile hat kullanıcısıyım.
Bizim evde fiber veya vdsl altyapısı yok.
Adsl ile bağlıyız türk telekomun ev internetine
Paket 16mbps falan.
Ben şimdi ayda 100 TL'ye dediğin şeyi yapabilirmiyim?