steep oyununu ne zaman aldın ? ben ne zaman denesem ürün tükenmiştir hatası veriyorBen aldım yenice, ilk önce siteden alıyorsun onaylanınca activate diye bir buton çıkıyor siparişler kısmında (her oyunun altında çıkıyor) sonra tıklayınca senin ubisoft hesabına girmeni istiyor, girince de işlemi tamamlıyor ve kendi kendine sekmeyi kapatıyor 5 saniye içinde. Ben aldım geldi ubisoft connect (steam gibi ubisoftun masaüstü uygulaması) oyun kütüphanemde yüklenmeye hazır oyunlarım. Bugün aldım hatta, konuya yazmıstım onaylamadı felan sonra nays onaylamayınca enpara hesabımla denedim, oldu ve aldım oyunları. AC Odyssey, Farcry Primal ve Steep oyunlarını toplam 163tl gibi bir fiyata aldım. Epicden daha ucuz xd
Bugün saat 17:50 gibi aldımsteep oyununu ne zaman aldın ? ben ne zaman denesem ürün tükenmiştir hatası veriyor
Çıkmaz güvenilir ben bı kaç oyun almıştım .kütüphanene ekleniyior . etkinlestirme yapıyorsunSite güvenilir mi ? Alsam sıkıntı çıkar mı ?
dlc buarkadaşlar bu sadece dlc mi yoksa oyunu da içeriyor mu
Yani zevkler ve renkler tartışılmaz ama beni hikayesi o kadar etkilemişti ki iyi son için bir daha oynamıştım. DLC'leri sonradan aldım oyun bitmiyor.Burdan ac oddysey ve valhalla almıştım ikisininde dlcleri ile birlikte. Keşke almasaydım aşırı bayık oyunlarmış. Dying light 2 alsaydım keşke epicten
150 saat süren oyunun kaçıncı saatinde bayık olduğunu karar verdin?Burdan ac oddysey ve valhalla almıştım ikisininde dlcleri ile birlikte. Keşke almasaydım aşırı bayık oyunlarmış. Dying light 2 alsaydım keşke epicten
150 saat sıkılmadan mı oynadınız150 saat süren oyunun kaçıncı saatinde bayık olduğunu karar verdin?