WINDOWS 10 GUNCELLEME

AhmetK

80+
Reaksiyon skoru
1
Merhabalar windows 10 güncellerken indirip güncellesem direk usb ye kaydetmeden fps dususu yasar miyim birde yeni bilgisayar topliyicam onda yaparsam onda da düşermi (iyi bir bilgisayar)

Güncellerken neyi indiriyorsun ve neyi USB'ye atıyorsun? Tam anlayamadım.

Windows güncellemeleri kısmından yaparsan bir sıkıntı çekmezsin. Windows yüklü olan bir bilgisayara tekrar usb bellek ile kurmak ile uğraşma.

Bazi videolarada fps düsusu yasarsin diyodu
Post automatically merged:

Alttakinden mi üsttwkinden mi yapiyim yardimci olursaniz sevinirim

Ekler

• 20200529_042934.webp
    20200529_042934.webp
    12.9 KB · Hit: 47
Şu an hangi sürümdesin? Başlat menüsüne "winver" yazıp girdiğinde sürüm yazar. Bir de buradan değil Windows Update üzerinden güncelle.

Bazi videolarada fps düsusu yasarsin diyodu
Post automatically merged:

Alttakinden mi üsttwkinden mi yapiyim yardimci olursaniz sevinirim
Windows, ayarlar, güncelleştirmeler kısmından daha hızlı bir şekilde yapabilirsin.

Biliyorum normalde cs de 130 fps aliyodum windows update kısmindan yaptim 50 fps aliyodum sonra siteden yapinca 150 ye cikti
Siz bilirsiniz, onunla alakalı olduğunu zannetmiyorum.
Siteden de zannedersem üsttekinden daha hızlı olur. Yine de seçim sizin, bir fark olduğunu zannetmiyorum.

Siz bilirsiniz, onunla alakalı olduğunu zannetmiyorum.
Siteden de zannedersem üsttekinden daha hızlı olur. Yine de seçim sizin, bir fark olduğunu zannetmiyorum.
[/QUOTE
Bence de fark olmaz fps azaltir diyosu artti problem olucagini zannetmiyorum ama yinede topladigim gelecek olan bilgisayara yapmam iyi geceler

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,201,237
Üyeler
190,878
Son üye
kaiiraa
Geri