Neler Yeni

Windows`a elveda. Merhaba Linux Mint

_Zaur_

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,471
İsim
Zaur
İlgilendiği Kategoriler
Konu dışı
olm sen harbi kafayı sıyırmıssın port mort kapatmadım ev tipi kullanıcılarda portlar kapalı olur tcp dıs hatta zaten 21 portundada aut sekilde baglanılır onuda program kurman gerekli ya ben ne anlatıyorum sana hayatında bol şans insanlarla fazla icli olmamaya calıs cok zekisin milleti bu zekiliginle boğma
Ne yani? Kanıtlı sızma video istiyorsun sanırım. Videonu da yollasam bu işin ne güzelliği olur ki? Yapılamayan gibi düşünülen şeyleri yapmanın adrenalini bir başka oluyor.

Öyle değilmi? Neden Herkesin güvenle kullandığı sistemden gözünü korkutalım? :D

Siz kullanın windows güvenlidir. :D

KaptanMC

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
854
İsim
Mehmetcan İvrendi
Kardeşim bak başkası değil kendim zamanında İp adresleri listeleyip internete bağlı tüm Windows bilgisayarların C ve D disklerine rahatça giriyordum. Milletin Videoları resimleri herşeyi önümdeydi. bir şey yapmadan bakıp bakıp çıkıyordum zaten öyle kötü huylarım yok ki kimseye zarar vereyim.

Ben bile rahatça başka bilgisayarlara sıza biliyorsam kimbilir başkaları napıyor şimdi. Güvenlik diyorum.

Google * Windows filan yapmasa bir başkası yapabilir. Elini sallaya sallaya Bilgisayarına sızar haberin bile olmaz.

Şimdi ben yolda senin elinden telefonu alsam resimlerini karıştırsam demez misin hoop bilader napıyorsun?
İşin özü bu Firma yapmaz ama bir kafası hackerlik yapacam diye sıyırmış birisi illa bu işin en kolay yolunu bulur senin cihazlarına çok kolayca sızar
Hocam şimdi firmaların yapmayacağı konusunda anlaştıysak madem sorun yok

Şimdi gelelim bahsettiğin Hack muhabbetine

1-öncelikle hangi açıktan bahsediyorsun ??? 2017'deki SMBv1 Açığından Mı bahsediyorsun yoksa? (Eğer atmıyoraan açığı söylede bakayım bı)

2-Şuan bulunan Açıklara en çok Ücret/Ödül veren firma Microsoft Adamların Açıkları Özelliklede son güncellemeden sonra Yok denilecek düzey'de 5-10 gıl önceki sistemler ile kıyaslama

_Zaur_

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,471
İsim
Zaur
İlgilendiği Kategoriler
Konu dışı
Hocam şimdi firmaların yapmayacağı konusunda anlaştıysak madem sorun yok

Şimdi gelelim bahsettiğin Hack muhabbetine

1-öncelikle hangi açıktan bahsediyorsun ??? 2017'deki SMBv1 Açığından Mı bahsediyorsun yoksa? (Eğer atmıyoraan açığı söylede bakayım bı)

2-Şuan bulunan Açıklara en çok Ücret/Ödül veren firma Microsoft Adamların Açıkları Özelliklede son güncellemeden sonra Yok denilecek düzey'de 5-10 gıl önceki sistemler ile kıyaslama
Açıkları kapatırlar da mesela diyelim İp açığı kapandı. Ama firma kendileri için muhakkak bir açık bırakma zorundadır her hangi bir ayar içerisinde yada program içerisinde.

Benden uzak olsun kardeşim. bi kere aldım bu zehiri. Önceden tedbir almayı da ihmal etmiyorum artık.
İnternet mi?
Bildiğim Linux güvenli diğerine nazaran, bu benim için yeter

Son düzenleme:

KaptanMC

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
854
İsim
Mehmetcan İvrendi
olm sen harbi kafayı sıyırmıssın port mort kapatmadım ev tipi kullanıcılarda portlar kapalı olur tcp dıs hatta zaten 21 portundada aut sekilde baglanılır onuda program kurman gerekli ya ben ne anlatıyorum sana hayatında bol şans insanlarla fazla icli olmamaya calıs cok zekisin milleti bu zekiliginle boğma
Kesinlikle katılıyorum Hocam Boş yapmış herhalde çoluk çocuk kandırıyor çevresindekiler bu konudan anlamayan "abi Instagram hesap çalabiliyor musun?" Diyen buda "Evet" deyince (Fishing ile oda tutasa😂) çevresindekiler "O abi hacker mısın abi sen muhteşem hacker'sın" vs. Diyince buda Kendinden başkası bu konuları bilmiyor diye düşünüp Bı taraflarından bir şeyler sallayan Eleman çok belli😂😂

Bak yok demiyorum yukarda'da bahsettiğim 2017'de SMBv1 Olayı çok büyük açıklar yaratmıştı o zaman belki olmuştur onun dısında 2020'den sonra Böyle bir şey imkansız çok sallamış bari mantıklı sallasaymış söyleyin şuna chatgpt'den Daha mantıklı Hack yöntemleri sallamasını istesin😂

_Zaur_

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,471
İsim
Zaur
İlgilendiği Kategoriler
Konu dışı
Peki sallıyorum siz Windowsunuza her zaman guvenin

KaptanMC

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
854
İsim
Mehmetcan İvrendi
Açıkları kapatırlar da mesela diyelim İp açığı kapandı. Ama firma kendileri için muhakkak bir açık bırakma zorundadır her hangi bir ayar içerisinde yada program içerisinde.

Benden uzak olsun kardeşim. bi kere aldım bu zehiri. Önceden tedbir almayı da ihmal etmiyorum artık.
İnternet mi?
Bildiğim Linux güvenli diğerine nazaran, bu benim için yeter
Kendi için açık bırakma Derken??? hangi yılda yaşıyon knk Sence açık bırakmalarına gerek var mı artık kendi sistemlerine erişim için??? yani tam açık sayılmıyor o başka Bir şey oluyor boş ver sen
Mesaj otomatik birleştirildi:

Peki sallıyorum siz Windowsunuza her zaman guvenin
Senin problemin bu işte biz Windows'u savunuyoruz veya Göğe yükseltmiyoruz hatta okursan iyice görürsün Windows 11'i kötülediğimi vs.

Biz sadece Sana Madem sallıyon az Salla Diyiyoz Yok İP ile Tüm doyalara erişebiliyormuşsun bunu sen demedin mi ? Ben mi yanlış hatırlıyorum Yani tamam Windows Ultra güvenli bir sistem değil ama seni söulediğinbkadar güvenliksiz'de değil vs.

_Zaur_

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,471
İsim
Zaur
İlgilendiği Kategoriler
Konu dışı
Kendi için açık bırakma Derken??? hangi yılda yaşıyon knk Sence açık bırakmalarına gerek var mı artık kendi sistemlerine erişim için??? yani tam açık sayılmıyor o başka Bir şey oluyor boş ver sen
E doğru söylüyon Win 11 de firma için açık kapıya ne gerek var? zaten şimdide yapay zekaya soruyorlar KaptanMC nin bilgisayarında ne var dök önüme. Direkmen açılıyor tüm dosyaların yaptığın işlemlerle birlikte
Açık kapıya gerek kalmamış ki

corez

80+ Bronze

Senin problemin bu işte biz Windows'u savunuyoruz veya Göğe yükseltmiyoruz hatta okursan iyice görürsün Windows 11'i kötülediğimi vs.

Biz sadece Sana Madem sallıyon az Salla Diyiyoz Yok İP ile Tüm doyalara erişebiliyormuşsun bunu sen demedin mi ? Ben mi yanlış hatırlıyorum Yani tamam Windows Ultra güvenli bir sistem değil ama seni söulediğinbkadar güvenliksiz'de değil vs.
sal adamı kanka deli olursun bu sizo :D

_Zaur_

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,471
İsim
Zaur
İlgilendiği Kategoriler
Konu dışı

Kardeşim İp ardesle bilgisayarın disk belleklerine erişmek mümkün. Bunu böyle hatırla. Başka da söz gereksiz olur. İyi geceler.

KaptanMC

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
854
İsim
Mehmetcan İvrendi
bu verileri otomasyona bağladılar oto şekilde reklam şirketlerine satarak sana istediği ürünü aldırtıyor manipüle ediyor sana istediği video yu izletiyor mahremiyetin ağzına sıçılıyor onu geçtim sadece tek şirket var başta tarayıcı ve biçok şeyde tek şirketin başta olması ve onlara bağlı kalmak canımı sıkıyor sen git google a verilerini satmaya devam et ben satmayacağım sizinlede tartışmicam
VSJSKSBSJSJ

-"sana istediği ürünü aldırtıyor" ve "sana istediği video'yu izletiyor" ciddi misin knk??

Bak tamam zaten dedim verilerinizi satıyor ama İstediği Ürünü alma Vs. Ne alka kafana silah mı dayıyor bu ürünü alcam diye? Hayır, aynı şekilde Kafana bı şey mi dayadılar da bu video'yu izlicem diye? Hayır, ki Sen Bu kadar bilinćli biriysen zaten manipüle olma bı zahmet

E doğru söylüyon Win 11 de firma için açık kapıya ne gerek var? zaten şimdide yapay zekaya soruyorlar KaptanMC nin bilgisayarında ne var dök önüme. Direkmen açılıyor tüm dosyaların yaptığın işlemlerle birlikte
Açık kapıya gerek kalmamış ki
Onları kapatmak çok kolay ama yinede sen bilirsin

Ayrıca Ben verileri aldıklarını zaten söyledim ama Bı arkadaşa uzun uzun anlatmıştım tekrar anlatmaya üşeniyorum
(Kısaca adamlar ne yapsın sizin bizim gibi inaanların bilgilerini galerisini vs.)

sal adamı kanka deli olursun bu sizo :D
Ben'de fark ettim knk katılıyorum sana 😁

Kardeşim İp ardesle bilgisayarın disk belleklerine erişmek mümkün. Bunu böyle hatırla. Başka da söz gereksiz olur. İyi geceler.
İyi geceler

Son düzenleme:

_Zaur_

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,471
İsim
Zaur
İlgilendiği Kategoriler
Konu dışı
selamlar bunun link var mı ? Boşta 1gb ram kullanan Win 10 pro :)
Hatta al boşta 800 MB ram kullanan Win 10 22H2
18000 DeScriptor var İşlemci yükünde. Neredeyse Windows 7 ye Eşit kaynak kullanıyor.

Windows 10 orijinallerde ortalama 45000 DeScriptor oluyor işlemci yükünde.

Ama Rusça olduğunu bilmelisin Kurulumdan sonra Hangi dile çevirirsen o sana kalmış. Rufus ile USB ye yazdırmanı öneririm bir hata ile karşılaşmaman için.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,034,995
Üyeler
164,081
Son üye
unalyesilyurt
Top Bottom