başka sistemde kullanılsa aktif edemezdiniz zaten.Arkadaşlar merhaba bugün bir key aldım ve etkinleştirdim fakat bu keyin başka bir sistemde daha kullanıldığını görmem mümkün mü ya da orijinalliğini vs. nasıl sorgulayabilirim?
Microsoft keyi kilitlemezse kullanır, emin ol..başka sistemde kullanılsa aktif edemezdiniz zaten.
Baska bir pc varsa keyi sil, senin keyi gir.Arkadaşlar merhaba bugün bir key aldım ve etkinleştirdim fakat bu keyin başka bir sistemde daha kullanıldığını görmem mümkün mü ya da orijinalliğini vs. nasıl sorgulayabilirim?
CMD açıp orayayaz ve ENTER yap. Çıkan yazının ekran görüntüsünü burada paylaş.Kod:slmgr -xpr
başka bilgisayarım yok maalesefMicrosoft keyi kilitlemezse kullanır, emin ol..
Mesaj otomatik birleştirildi:
Baska bir pc varsa keyi sil, senin keyi gir.
Etkinleştirmede hata kodu sonu:
08/20 ise ket aktiftir, etkinleştirir
03/60 ise key kilitli, etkinleştirilemez
Sana göre 2. Sık olursa key sadece sana vs..
oem falan mı ladınız microsofttan falan mıArkadaşlar merhaba bugün bir key aldım ve etkinleştirdim fakat bu keyin başka bir sistemde daha kullanıldığını görmem mümkün mü ya da orijinalliğini vs. nasıl sorgulayabilirim?
internetten key satın aldım itemsatis.com danoem falan mı ladınız microsofttan falan mı
"slmgr -xpr" Lisansınız kalıcı lisans değilse kalan süreyi göstermeye yarayan koddur. "activation scripts" ile uzaktan yakından alakası yoktur. İllegal yöntemler uygulayarak sistem etkinleştirme yollarını hiç kimseye önermiyorum.Microsoft activation scrips ile etkinleştir dedin.
cmd yönetici
cmd yönetici
slmgr.vbs -dli enter yap görelim
"slmgr -xpr" Lisansınız kalıcı lisans değilse kalan süreyi göstermeye yarayan koddur. "activation scripts" ile uzaktan yakından alakası yoktur. İllegal yöntemler uygulayarak sistem etkinleştirme yollarını hiç kimseye önermiyorum.
mak keyi kamıslar işte sana..