D derda468 80+ Katılım 29 Ağustos 2020 Mesajlar 11 Reaksiyon skoru 1 30 Ağustos 2020 #1 Windowsu usb ye atmaya çalışıyorum ama 'Gerekli olan tüm dosyaları indiremedik. İnternete bağlı olduğunuzda kontrol edin ve aracı çalıştırmayı yeniden deneyin.' hatası alıyorum yardım edebilir misiniz ?
Windowsu usb ye atmaya çalışıyorum ama 'Gerekli olan tüm dosyaları indiremedik. İnternete bağlı olduğunuzda kontrol edin ve aracı çalıştırmayı yeniden deneyin.' hatası alıyorum yardım edebilir misiniz ?
T TWOB 80+ Katılım 27 Mart 2020 Mesajlar 138 Reaksiyon skoru 63 30 Ağustos 2020 #2 direk araçtan yapmaya çalışma. İso sunu masaüstüne oluştuurp rufus ile flash belleğe yazman gerekiyor
direk araçtan yapmaya çalışma. İso sunu masaüstüne oluştuurp rufus ile flash belleğe yazman gerekiyor
D derda468 80+ Katılım 29 Ağustos 2020 Mesajlar 11 Reaksiyon skoru 1 30 Ağustos 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi #3 TWOB yazmış: direk araçtan yapmaya çalışma. İso sunu masaüstüne oluştuurp rufus ile flash belleğe yazman gerekiyor Devamı için tıklayın... iso linki güncel bulamıyorum rica etsem link bırakır mısınız ?
TWOB yazmış: direk araçtan yapmaya çalışma. İso sunu masaüstüne oluştuurp rufus ile flash belleğe yazman gerekiyor Devamı için tıklayın... iso linki güncel bulamıyorum rica etsem link bırakır mısınız ?