Neler Yeni

Rehber Witcher 3 Next-Gen Modlama (4.04)

eulkiz

80+
Redkit launcherdan oyunu açtıktan sonra oyun steamde açık gözüküyor ama oyun yok oyun penceresi yok

Adem Türk

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
649
İsim
Adem Türk
paketi kurdum 20 saat falan bu modlar ile oynadım bazı yerlerde oyun donup çöküyor örneğin balıkçıdaki gwent kartını almaya gittim gwent oynayalıma basınca donup çöküyor 2 kez aynı yerde oldu

𝐊𝐞𝐫𝐞𝐦

vagabond enjoyer
Moderatör
En İyi Cevap
26
paketi kurdum 20 saat falan bu modlar ile oynadım bazı yerlerde oyun donup çöküyor örneğin balıkçıdaki gwent kartını almaya gittim gwent oynayalıma basınca donup çöküyor 2 kez aynı yerde oldu
Bilgim yok, başıma böyle bir şey gelmedi. Fakat olabilir, onlarca mod var. Çakışan olmuştur bir yerde. Tespit etmek imkansıza yakın.

Adem Türk

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
649
İsim
Adem Türk
Bilgim yok, başıma böyle bir şey gelmedi. Fakat olabilir, onlarca mod var. Çakışan olmuştur bir yerde. Tespit etmek imkansıza yakın.
denedim düzelmiyor oyun farklı bir görev ilerlemesinde de aynı şekilde diyalogda oyun çöküyor

eulkiz

80+
hocam combatı beğenmedim ama hangi modların combatı etkilediğini bilmiyorum onları kaldırmak istiyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:

zaten yazılmış buldum tamam

𝐊𝐞𝐫𝐞𝐦

vagabond enjoyer
Moderatör
En İyi Cevap
26
Balıkçı derken ya "balıkçıl"ı yanlış yazarak bunu kastettiniz:
20241127221054_1.jpg

Ya da tekne ustasını kastettiniz:
20241127225834_1.jpg

Bugün, bunlar da dahil olmak üzere çoğu Gwent karşılaşmasını tekrar oynadım eski savelerimden. Diyaloğa girince çökme yok. Gwent de oynanıyor. N tuşu ile geçme de çalışıyor. Sizden kaynaklı başka bir sorun olsa gerek. Modlarda problem yok yani.

KDolunay

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
47
İsim
Salih
Hocam çok yerinde bir paylaşım olmuş, ellerin dert görmesin.
Henüz test etmedim, test edeyim mi diye yazıyorum.
Bende korsan sürüm var netten indirdiğim. (Dodi Repack 2018)
Sorunsuz bir şekilde oynayabiliyorum şu an.

Bu korsan sürüm için de modların sağlıklı çalışıyor mu acaba?
Bir de kullanabileceksem, sıfırdan mı başlamam gerekecek?

𝐊𝐞𝐫𝐞𝐦

vagabond enjoyer
Moderatör
En İyi Cevap
26
Bu korsan sürüm için de modların sağlıklı çalışıyor mu acaba?
Korsan olup olmaması önemli değil, sürüm önemli. 2022 yılında çıkan Next Gen'in 4.04 sürümü ile uyumlu bu modlar. Sizde Old Gen 1.32 sürüm Witcher 3 var anladığım kadarıyla. Uyumlu değil, hata alırsınız.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,027,067
Üyeler
162,768
Son üye
FinisElectus
Top Bottom