❌İndirim Bitti! Wraith İYZİCO İNDİRİMİ

lortarda

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
223
WratihEsport iyzico indirimlerine katılmayı unutmayın. İyzico uygulamasını cep telefonunuza yükleyin ve kayıt olun, . Ödemeye basın "Conlife" kodunu kullanın ek bir indirim alın sizi iyzicoya yönlendiricek. Daha sonrasında kayıt olduğunuz cep numaranızı girin ve satın alın, Cashback iyzico hesabınıza düşücek. iyzico ile, Şimdiden hayırlı olsun sormak istediğiniz soruları çekinmeden sorabilirsiniz. Seviliyorsunuz

Son düzenleme:
Ne kadar ek indirim veriyor onu da yazarsanız daha iyi olur

WratihEsport iyzico indirimlerine katılmayı unutmayın. İyzico uygulamasını cep telefonunuza yükleyin ve kayıt olun, daha sonrasına wraith üzerinden satın alırken hediye kodu kısmına " Conlife " yazarak ek bir indirim alıcaksınız. Ödemeye basın sizi iyzicoya yönlendiricek. Daha sonrasında kayıt olduğunuz cep numaranızı girin ve satın alın, Cashback iyzico hesabınıza düşücek. Hem kod ile indirim aldınız hemde iyzico ile, Şimdiden hayırlı olsun sormak istediğiniz soruları çekinmeden sorabilirsiniz. Seviliyorsunuz
Ana konu varken neden konu açıp duruyorsunuz ki

WratihEsport iyzico indirimlerine katılmayı unutmayın. İyzico uygulamasını cep telefonunuza yükleyin ve kayıt olun, daha sonrasına wraith üzerinden satın alırken hediye kodu kısmına " Conlife " yazarak ek bir indirim alıcaksınız. Ödemeye basın sizi iyzicoya yönlendiricek. Daha sonrasında kayıt olduğunuz cep numaranızı girin ve satın alın, Cashback iyzico hesabınıza düşücek. Hem kod ile indirim aldınız hemde iyzico ile, Şimdiden hayırlı olsun sormak istediğiniz soruları çekinmeden sorabilirsiniz. Seviliyorsunuz
ben

ATK Blazing Sky X1 alıcam bu iyizico be paropara indirimiyle falan ne kadara gelcem gaming gen deki indirimlerin hepsi burdada geçiyomu​

ben

ATK Blazing Sky X1 alıcam bu iyizico be paropara indirimiyle falan ne kadara gelcem gaming gen deki indirimlerin hepsi burdada geçiyomu​

Geçiyor hocam o yüzden bu konuyu açtım Kampanyalar geçerli ek olarak conlife kodunu verdim bende kullandığım için çok daha uyguna alabilrsinz

Geçiyor hocam o yüzden bu konuyu açtım Kampanyalar geçerli ek olarak conlife kodunu verdim bende kullandığım için çok daha uyguna alabilrsinz
knk kusura bakma ama 3400 tl lik ürün tam kaça gelcek acaba

!!!Wraith alışverişinde iyzico hesabınıza tanımlanana toplam 1.000₺ değerinde ki cashback i hesabınıza çekemiyorsunuz bilginize!!!

!!!Wraith alışverişinde iyzico hesabınıza tanımlanana toplam 1.000₺ değerinde ki cashback i hesabınıza çekemiyorsunuz bilginize!!!
knk onu harcaroz diye düşündüm 1000 tl bi markete gitsem biter zaten

850 lira İyzico cashback + 100 lirada koddan alıcaksınız 950 liralık indirimle alabilirsiniz
Yanlışın var hocam, bayram kampanyasından 500₺ ilk alışverişden 500₺ toplam 1000₺ sadece iyzicodan alabilir. Ayrcı parolapara kullanarak öderse 400₺ de ordan alır Toplam 1400yapar. Yanında conlife koduda ek indrim sağlar
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

knk onu harcaroz diye düşündüm 1000 tl bi markete gitsem biter zaten
Olur tabi ki harcayabilirsin

Geri