2JZ-GTE
80+ Gold
- Reaksiyon skoru
- 5,779
900 lira felandı galiba ona o parayı verceme dual sense alırım en iyisi.Xbox One Gamepadi kullanıyorum. Series X/S pahalı geldi.![]()
900 lira felandı galiba ona o parayı verceme dual sense alırım en iyisi.Xbox One Gamepadi kullanıyorum. Series X/S pahalı geldi.![]()
aldın mı memnun musun?Xbox 360 Wireless gamepad almak istiyorum, malum yenileri bayağı pahalı, hala alınır mı? Windows 10'da düzgün çalışıyor mu?
Bir de adaptör tarzı bir şey gerekiyor mu yoksa bluetooth ile çalışır mı?
Gamepad için güvenilir bir satıcı varsa link verebilir misiniz?
Xbox controller hala memnun musun? Sorun başına geldi mi ? cevap verseniz çok sevinirimAlınır, her oyunu destekliyor neredeyse ve sıkıntısız çalışıyor. Ben kullanıyorum şahsen ve tavsiye ederim.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Sanırım Wireless için Microsoft'un bir cihazı gerekiyordu. Ama kendisi 200TL gibi bir fiyatta.![]()
O zamanlar başka bir arkadaş bu hesapta forumda dolaşırken yazmış galiba, ben hiç Xbox Controller kullanmadım PC'de. Geçen sene arkadaşım hesabı olmadığı için benim hesabımdan girmişti de foruma. Kusura bakmayın.Xbox controller hala memnun musun? Sorun başına geldi mi ? cevap verseniz çok sevinirim
Ama bir sorun yaşayacağınızı sanmam. İleride desteği kesilir mi yeni oyunlarda emin değilim ama büyük ihtimalle bir sorun yaşatmaz. Microsoft'un kendi markası ve kendi işletim sistemi nasılsa.O zamanlar başka bir arkadaş bu hesapta forumda dolaşırken yazmış galiba, ben hiç Xbox Controller kullanmadım PC'de. Geçen sene arkadaşım hesabı olmadığı için benim hesabımdan girmişti de foruma. Kusura bakmayın.
hocam eğer replika kullanıyorsanız önerir misiniz yoksa replika 360lar daha mı iyidirYok, ben dualshock 4 kullanıyorum sony'den asla şaşmam, ds4 bozulduktan sonra dual sense (ps5) gamepad almayı düşünüyorum.
şimdi gördüm orijinalmiş galiba sizinkihocam eğer replika kullanıyorsanız önerir misiniz yoksa replika 360lar daha mı iyidir