Öneri Xbox 360 Gamepadi hala alınır mı?

Xbox 360 Wireless gamepad almak istiyorum, malum yenileri bayağı pahalı, hala alınır mı? Windows 10'da düzgün çalışıyor mu?
Bir de adaptör tarzı bir şey gerekiyor mu yoksa bluetooth ile çalışır mı?
Gamepad için güvenilir bir satıcı varsa link verebilir misiniz?
aldın mı memnun musun?

Alınır, her oyunu destekliyor neredeyse ve sıkıntısız çalışıyor. Ben kullanıyorum şahsen ve tavsiye ederim.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Sanırım Wireless için Microsoft'un bir cihazı gerekiyordu. Ama kendisi 200TL gibi bir fiyatta. :D
Xbox controller hala memnun musun? Sorun başına geldi mi ? cevap verseniz çok sevinirim

Xbox controller hala memnun musun? Sorun başına geldi mi ? cevap verseniz çok sevinirim
O zamanlar başka bir arkadaş bu hesapta forumda dolaşırken yazmış galiba, ben hiç Xbox Controller kullanmadım PC'de. Geçen sene arkadaşım hesabı olmadığı için benim hesabımdan girmişti de foruma. Kusura bakmayın.

O zamanlar başka bir arkadaş bu hesapta forumda dolaşırken yazmış galiba, ben hiç Xbox Controller kullanmadım PC'de. Geçen sene arkadaşım hesabı olmadığı için benim hesabımdan girmişti de foruma. Kusura bakmayın.
Ama bir sorun yaşayacağınızı sanmam. İleride desteği kesilir mi yeni oyunlarda emin değilim ama büyük ihtimalle bir sorun yaşatmaz. Microsoft'un kendi markası ve kendi işletim sistemi nasılsa.

Yok, ben dualshock 4 kullanıyorum sony'den asla şaşmam, ds4 bozulduktan sonra dual sense (ps5) gamepad almayı düşünüyorum.
hocam eğer replika kullanıyorsanız önerir misiniz yoksa replika 360lar daha mı iyidir

hocam eğer replika kullanıyorsanız önerir misiniz yoksa replika 360lar daha mı iyidir
şimdi gördüm orijinalmiş galiba sizinki

Son düzenleme:
Geri