Xbox 9.nesil alınır mı?

Reaksiyon skoru
71
Arkadaşlar FC 26 ve hikayeli oyunlar oynayacağım şuan Xbox 9.nesil düşünüyorum ve en iyisi o diye duydum ayrıca satıcıda önerebilir misiniz? sıfır alacağım şimdiden teşekkürler

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_
Arkadaşlar FC 26 ve hikayeli oyunlar oynayacağım şuan Xbox 9.nesil düşünüyorum ve en iyisi o diye duydum ayrıca satıcıda önerebilir misiniz? sıfır alacağım şimdiden teşekkürler
Alınmaz xboxun sadece ismi var hiçbir ekstra özelliği yok ve sürekli pil masrafı var. Daha ucuza çok daha iyileri var.

Fc için xbox 9.nesil olmaz hocam.Biraz tombul olduğu için fc de pek gitmiyor.Hikayeli ve araba oyunlarında mükemmel ama
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Gamesir cyclone 2

önerebilir misiniz?
Bütçe nedir ? Xbox düşünüyorsan 3k falandır büyük ihtimal en mantıklısı gamesir cyclone 2. Ben de 2-4k(4k çok ekstrem olurdu benim için) için araştırdım tüm forumlardaki yazıları okuyup buna karar kıldım çok da memnunum.

Beyler bütcem 7000 lira iki tane alıcam yani 3500 diyebiliriz

Fc için xbox 9.nesil olmaz hocam.Biraz tombul olduğu için fc de pek gitmiyor.Hikayeli ve araba oyunlarında mükemmel ama

Gamesir cyclone 2
Hocam sizde kullanıyormusunuz ve nerden alabilirim internetten link atabilir misiniz güvenilir satıcıdan almak istiyorum

Beyler bütcem 7000 lira iki tane alıcam yani 3500 diyebiliriz

Hocam sizde kullanıyormusunuz ve nerden
Hocam kullanıp sanmıştım.Şuan xbox 9 nesil kullanıyorum xbox konsolu olduğu için ama yakın zamanda pc alınca tekrar cyclone 2 alacağım.

(Şarj ünitesi olan versiyonları.Satıcı gamesir türkiye resmi satıcı.)

Hocam kullanıp sanmıştım.Şuan xbox 9 nesil kullanıyorum xbox konsolu olduğu için ama yakın zamanda pc alınca tekrar cyclone 2 alacağım.

(Şarj ünitesi olan versiyonları.Satıcı gamesir türkiye resmi satıcı.)
Teşekkür ederim hocam

Gizala sitesinden alabilirsiniz, zaten Türkiye'deki resmi distribütörü onlar

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,153,289
Üyeler
183,409
Son üye
meteree
Geri