Xbox 9. Nesil gamepad vs 8bitdo ultimate

Yusufben

80+
Reaksiyon skoru
3
Bütçe
3500
Arkadaşlar selamlar. Pc için gamepad almayı düşünüyorum. Xbox 9. Nesil alacaktım ta ki 8bitdo ultimate ile karşılarştım. Gerek hall effect joystik olması gerek şarj istasyonu ve 2.4 alıcı ile gelmesi beni cezbetti. Ama aklıma takılan şey malzeme kalitesi ve uzun ömürlülüğü. Alırsam ultimate 3 mode xbox edition olanını almayı düşünüyorum. Sizin fikirleriniz nedir? Şimdiden teşekkürler 🙏🏻

8bitdo daha mantıklı. Eğer bakarım derseniz tetik titreşimi olmasa da easysmx d10 isimli kola da bakabilirsiniz. Veya 500 lira artırırsanız 8bitdo ultimate 2(c olmayan) bakabilirsiniz. İkisinden de daha iyi kollar açık ara sadece tetik titreşimleri ve xbox uyumları eksik

8bitdo daha mantıklı. Eğer bakarım derseniz tetik titreşimi olmasa da easysmx d10 isimli kola da bakabilirsiniz. Veya 500 lira artırırsanız 8bitdo ultimate 2(c olmayan) bakabilirsiniz. İkisinden de daha iyi kollar açık ara sadece tetik titreşimleri ve xbox uyumları eksik
Ultimate 2 nin özellikle moru çok güzelmiş. Ultimate modeli ile arasında farkı nedir?

Ultimate 2 nin özellikle moru çok güzelmiş. Ultimate modeli ile arasında farkı nedir?
Tmr stickleri var(Hall effecctten daha üstün bir teknoloji ve drift yapmıyor gene) tetik kilitleri var, dpadi daha iyi hissettiriyor, arkadaki tuşlar haricinde üstte de 2 tane programlanabilir tuş var, 1000hz polling rate desteği var. O aradaki 500e fazlasıyla değiyor kısacası

Tmr stickleri var(Hall effecctten daha üstün bir teknoloji ve drift yapmıyor gene) tetik kilitleri var, dpadi daha iyi hissettiriyor, arkadaki tuşlar haricinde üstte de 2 tane programlanabilir tuş var, 1000hz polling rate desteği var. O aradaki 500e fazlasıyla değiyor kısacası
Anladım çok teşekkürler seçeneklerimin arasına ekledim bakıcam.

BBW Gale Hall (1640) (740₺)
GuliKit KK3 Max (Stoğu Gelicek) (3000) (1300)
Cyclone 2 (Stoğu Gelicek) (3000) (2600)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,097,285
Üyeler
174,534
Son üye
bayrambozkus
Geri