Evet, biz tepki gösterdikten sonra olaydan sıyrılmak için o videoları atması normal.Ama adam oyun öneri videolarını diyormuş. Bakmamızı istediği videoları attı.
Anlamıyorsunuz, o yüzden daha fazla yazmayacağım size.
Evet, biz tepki gösterdikten sonra olaydan sıyrılmak için o videoları atması normal.Ama adam oyun öneri videolarını diyormuş. Bakmamızı istediği videoları attı.
Sıyrılmak istesem ilk başta kanalın linkini attıgım mesajımı silerimEvet, biz tepki gösterdikten sonra olaydan sıyrılmak için o videoları atması normal.
Evet, biz tepki gösterdikten sonra olaydan sıyrılmak için o videoları atması normal.
O sevdiğin kanal korsan içeriği paylaşıyor zatenBen korsan oyunun sitesini paylaşmadımki?Youtubede sevdiğim bir kanalı paylaştım sana ne oluyor ?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
??
O sevdiğin kanal korsan içeriği paylaşıyor zaten
Bu oyunların bazılarının eski olup Steam'den satışının kaldırılması hakkında ne düşünüyorsun peki ? Sevdiğin kanal nasıl indirileceğini gösterir sanırsam
Aha korsana yönlendirdi raporlayın hemen hemen (!)
Başka yerde ilgi bekleyebilirsin.Bu oyunların birçoğunun eski olup Steam'den satışının kaldırılması hakkında ne düşünüyorsun peki ? Sevdiğin kanal nasıl indirileceğini gösterir sanırsam.
Aaa bir şey fark ettim. Arkadaşın attığı videonun açıklamalar kısmında oyunların korsan linki var
Diyorum ya işte,forum kuralı okudu 2 tane ,hemen ahkam keser