Neler Yeni

Xbox mı PlayStation mı?

kylox

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
249
İsim
Yağmur
instagramı kapadım ya sıktı zaten bi sen istedin diye yükledim neyse boşver o konuyu. Ps5 alacak paran bide oyunlarına yetecek paran da varsa ps5+ üyelik alırsın. En son üyeliğe god of war ragnarok gelmişti. Gamepass ile PS+ katloglarına bi göz gezdir derim
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ps al geç ya xbox da almaya değecek pek oyun yok. Ps da en azından daha kaliteli oyunlar var her ne kadar çoğu pc de olsa da sen konsol istiyon
O zaman PS 5 alam çok para harcayasim yoktu ama en azından en iyisi olsun rahat olsun PS 5 ile bütün oyunları rahatça oynarım demi hikayeli fln

xbox playsttaion evreninde ufak bir taş parçası
Şimdi zevk meselesi yani nedense xbox daha samimi bi konsol geliyor

Carlo

80+ Silver
En İyi Cevap
1
O zaman PS 5 alam çok para harcayasim yoktu ama en azından en iyisi olsun rahat olsun PS 5 ile bütün oyunları rahatça oynarım demi hikayeli fln
PS5 ile bütün oyunları rahatça oynarsın. Xbox özel oyunları da PS5'e geliyor.

CupOk

80+ Bronze
şöyle söyleyeyim geçen senenin goty adayı black myth wukong xbox konsollarına çıkmadı. 2023 ün goty ödüllü oyunu xbox konsollarına çıkmadı sonradan geldi. Özel oyun desen yok. Eskiden kalma güzel hikayeli oyunların çoğu ve yeni gelecekleri ps de oynarsın. Tabi yeni oyunları gamepass gibi ilk günden ucuza oynayamazsın PS+ a ilk günden oyun gelmez

sadece bloodborne bile xbox külliyatından kaliteli oyunmuş onu anladım

kylox

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
249
İsim
Yağmur
şöyle söyleyeyim geçen senenin goty adayı black myth wukong xbox konsollarına çıkmadı. 2023 ün goty ödüllü oyunu xbox konsollarına çıkmadı sonradan geldi. Özel oyun desen yok. Eskiden kalma güzel hikayeli oyunların çoğu ve yeni gelecekleri ps de oynarsın. Tabi yeni oyunları gamepass gibi ilk günden ucuza oynayamazsın PS+ a ilk günden oyun gelmez
Yani en iyi şekilde ps5 almak en mantıklısı 2. El ps5 alsam sizce sorun olur mu

jombo

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,054
İsim
efe araci
Bayadır canım sıkılıyordu PC'den sıkılmıştım bayadır konsol oynamıyordum ve takip etmiyordum teyzeme gelince Xbox 360 ile tomb rider oynayınca aşırı sardı ve konsol olmaya karar verdim ama çok bilmediğim için karar veremiyorum aklımda 2. El konsol almak geliyor sizce öneriniz ne olur aklımda Xbox one x alasım var ama yeni oyunlar gelmiyor ve bir çok oyunda yok genel olarak ben tomb rider Battlefield call of duty ve bir çok hikayeli güzel oyun oynamak istiyorum saatlerce onu oynayam yani aklımda olanlar Xbox one x var ama yeni oyunlar içinde PlayStation 4 veya pro aklımdan geçiyor veya xbox series s/x de olabilir sizce ne yapmalıyım önerileriniz için şimdiden teşekkürler <3
tamamiyle oyun zevkine bağlı bol hikayeli oyun oynamak istiyorsan ps , indie yapımları vb oynamak istiyorsan xbox.

kylox

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
249
İsim
Yağmur

Sıfırı 19.500 TL. Temiz kullanılmış 2. el bulduğundan vermeyeceğin farka değeceğini düşünüyorsa al.
Onu @Carlo daha iyi bilir nerden nasıl alınacağını
Bide ps5 slim alam değil mi ve cdli almak mantıklı mı yoksa gereksiz mi sadece ps5 slim alsam yeter yani

tamamiyle oyun zevkine bağlı bol hikayeli oyun oynamak istiyorsan ps , indie yapımları vb oynamak istiyorsan xbox.
Anladım ben genel olarak dediğim gibi tomb rider gibi oyunlar oynamak istiyorum

The Semih

80+ Gold
Bide ps5 slim alam değil mi ve cdli almak mantıklı mı yoksa gereksiz mi sadece ps5 slim alsam yeter yani

CD'li PS5 Slim en mantıklısı

Carlo

80+ Silver
En İyi Cevap
1

Kayda değer bir sayıda CD alma, takas gibi imkanların varsa diskli sürüm al. Aksi durumda dijital almak daha mantıklı. Zaten cihazın kapasitesi M2 SSD ile arttırılabiliyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,081,221
Üyeler
171,893
Son üye
mirac1903
Top Bottom