XFX RX 5700 XT THICC III Alınır mı?

ne kadar zaman oldu kullandığın
Haziran sonuna doğru kullanmaya başladım.

AMD Radeon ayarlarında 2200Mhz O.C halindeyken max 77derece gördüm furmark ta.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Sharkoon RGB Flow kasası
1 arka GamePower Silence egzoz fan
2 üst GamePower Silence egzoz fan
1 önde Akasa Viper-R hava giriş fanı 14cm büyüklüğünde 110Cfm değeri PWM fan.
1 önde kasanın kendi hava giriş fanı
1 önde GamePower Silence hava giriş fanı

Orda gördüğüm dereği söyledim :D
Bir konu açabilir misiniz? Kartın çok fazla incelemesi yok, elde veri olması açısından güzel olur.

Thicc III, üç fanlı RX5700XT'ler arasında geride kalan bir ürün, Sapphire Pulse bile benzer performansta.

Alınır 2 fanlı olan biraz ısınıyor ama 3 fanşı olan ısınmıyor. Ama tabiii nitro tuf evo gibi seriler daha iyi.

Haziran sonuna doğru kullanmaya başladım.

AMD Radeon ayarlarında 2200Mhz O.C halindeyken max 77derece gördüm furmark ta.

Sharkoon RGB Flow kasası
1 arka GamePower Silence egzoz fan
2 üst GamePower Silence egzoz fan
1 önde Akasa Viper-R hava giriş fanı 14cm büyüklüğünde 110Cfm değeri PWM fan.
1 önde kasanın kendi hava giriş fanı
1 önde GamePower Silence hava giriş fanı
Ben gigabyte c200 almayı düşünüyorum ona bir bakarmısınız rica etsem yani sizin kasaya benziyor galiba

İnternette RAW İİ ULTRA versiyonun incelemesi çok fazla yok makale yazma konusunda tecrübelerim yok bu konu hakkında detaylıca notlarımı alıp yazabilirim.
Thic İİİ versiyonuna nazaran RAW İİ Ultra versiyonu daha fazla performans vaad ediyordu. XFX in sitesinde stok 1850mhz o.c 1970mhz gözüküyordu, Thic İİİ versiyonunda O.C 1890 falan diye hatırlıyorum kontrol edip güncellerim.

Detaylıca araştırmamı göz önünde bulundurursak ilk gözlemim ile kasanın sadece yanlarında delikler, ön tarafında herhangi bir hava girişi olmadığını söyleyebilirim. Eğer detaylı araştırmalarda ön tarafında mesh panel vb. Hava akışına yararı olan bir şey var ise alınabilir, yok ise tavsiye etmiyorum.

İnternette RAW İİ ULTRA versiyonun incelemesi çok fazla yok makale yazma konusunda tecrübelerim yok bu konu hakkında detaylıca notlarımı alıp yazabilirim.
Thic İİİ versiyonuna nazaran RAW İİ Ultra versiyonu daha fazla performans vaad ediyordu. XFX in sitesinde stok 1850mhz o.c 1970mhz gözüküyordu, Thic İİİ versiyonunda O.C 1890 falan diye hatırlıyorum kontrol edip güncellerim.

Detaylıca araştırmamı göz önünde bulundurursak ilk gözlemim ile kasanın sadece yanlarında delikler, ön tarafında herhangi bir hava girişi olmadığını söyleyebilirim. Eğer detaylı araştırmalarda ön tarafında mesh panel vb. Hava akışına yararı olan bir şey var ise alınabilir, yok ise tavsiye etmiyorum.
Thicc 3 beni 2 yıl götürürmü?

Kaç TL?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,205,257
Üyeler
192,664
Son üye
efeaslan22
Geri