Xiaomi mi stick vs mi box

GusFrinG

80+
Reaksiyon skoru
9
Arkadaşlar tv de netflix yok maalesef ben de bu yüzden mi stick veya mi box alıcam. Öncellikle 4k değil tv o yüzden mi box s düşünmüyorum. Mi stick için kimi yorumlarda ısınınca kapandığını duydum kullanan varsa yorumlarinizi bekliyorum. Fiyat farkina değer mi box almak

Box almanın şöyle güzellikleri var.
Vodafone TV Veya Tivibu GO Veya beIN CONNECT Desteklemeyen Smart TV'lerde Cihazın USB Portundan Uygulamaların APK Versiyonları indirilerek kurulup kullanılabiliyor.
Stick'te böyle bir alternatif yok. Bütçe ve ihtiyaç ne ise ona göre alınmalı :)

ben xiaominin smart tv sini kullanıyorum fakat odamdaki için box kullanıyorum memnunum stick kullanmadım ama box daha iyi diyebilirim

Arkadaşlar tv de netflix yok maalesef ben de bu yüzden mi stick veya mi box alıcam. Öncellikle 4k değil tv o yüzden mi box s düşünmüyorum. Mi stick için kimi yorumlarda ısınınca kapandığını duydum kullanan varsa yorumlarinizi bekliyorum. Fiyat farkina değer mi box almak
sadece netflix ve prime video içinse iyi diğer işlevler berbat :(

4k tv alma gibi bir düşüncen yoksa mi stick al :)

Ucuz diye stick alacaktim ama box alayım diye düşünmeye başladım. Dizilla diye bir uygulama var bilirsiniz belki ondan da dizi açarım diye düşünüyorum hafızası daha fazla boxta

Geri