Neler Yeni

Xpg ram mi yoksa Kingston ram mi?

Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Gökhan Zeyrek
Sistemime yeni ram upgrade i yapmak istiyorum ancak iki ram arasında kaldım sizce hangisini almalıyım

XPG 32GB (2x16GB) Spectrix D35G

KINGSTON 32GB (2X16GB) Beast Black

xpg indirimde akşamları 2600 liraya düşüyor kingston un fiyat skalası bu indirime girmiyor sizce hangisini tercih etmeliyim ikisi arasında kaldım yardımcı olursanız çok teşekkür ederim.

Dahası  
Reaksiyon skoru
61
İsim
Fikri Erdem Akpunar
Steam
mısgalı
Discord
mısgalı#9472
kağıt üstünde veriler aynı bütçeye göre ikiside tercih edilebilir ben olsam kingston alırdım

Göktürk ArdaHan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,500
İsim
Arda doğan
Kasan beyaz ise xpg seç güzel duruyor ama arada per fark yoktur 1 fps dahi oynamaz merak etme

Göktürk ArdaHan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,500
İsim
Arda doğan
kasayı bi çılgınlık yapıp yazın beyaza boyamayı düşünüyorum bu amaçla beyaz xpg tercih etmiştim kasa beyaz yaparsam güzel durabilir
Olabilir ama metali tutan sprey boyalar var tiner karışımlı galiba onlardan alıp güzelce boyayabilirsin

Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Gökhan Zeyrek
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Olabilir ama metali tutan sprey boyalar var tiner karışımlı galiba onlardan alıp güzelce boyayabilirsin
hafif konudan çıkıyor kusura bakma ama bu ekran kartı rog 2060 var onu falan işlemci soğutucusu wraith prism falan var bunları da boyamak istiyorum herhangi bi sorun çıkar mı acaba

Göktürk ArdaHan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,500
İsim
Arda doğan
hafif konudan çıkıyor kusura bakma ama bu ekran kartı rog 2060 var onu falan işlemci soğutucusu wraith prism falan var bunları da boyamak istiyorum herhangi bi sorun çıkar mı acaba
Ekran kartını boyayabilirsin arka braketi ön fanları ve o çerçeveyide dikkatlice boyayabilirsinde soğutma bloğunu boyuyamazsın soğutucudada aynı çekil ama metal yerleri ve fanları boyayabilirsin

Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Gökhan Zeyrek
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ekran kartını boyayabilirsin arka braketi ön fanları ve o çerçeveyide dikkatlice boyayabilirsinde soğutma bloğunu boyuyamazsın soğutucudada aynı çekil ama metal yerleri ve fanları boyayabilirsin
vernik atmaya gerek varmı acaba sizce boyanın üstüne

Top Bottom