🔥İndirim 🔥XPG Summoner Mini Red Switch Klavye 599 TL🔥

Fiyat çok güzel ama sanırım outemu var.

Buda Blue switch
Aynı ürün gaming gen tr de de aynı fiyat stok biterse değerlendirebilirsiniz. Bu fiyata dandik çin malları var sadece. Ben de yararlandım teşekkürler iyi alışverişler.

Tam boy Summoner modelini bu hafta garantiye yollicam aldigim gunden beri yüzümü guldurmedi. Bileklik 20 gunde catlamaya soyulmaya basladi tuslarda yay sesi var buyuk tuslarda aydinlatma sorunu var hizli yazdiginda eksik harf yazma sorunu var. Benim sansimdanmidir nedir insallah iade alirlar

hot swap mı acaba

niyeyse noname üretilip logo basılmış hissi verdi bu klavye bana

Fiyat çok güzel ama sanırım outemu var.

Buda Blue switch
Valla ben aldım 2 hafta sonra sattım. Çok fena yay sesi çıkıyor ve ışıklandırması hiç iyi değil. Ha bu fiyata outemu switchli başka klavye bulamazsınız orası ayrı ama ben bunu sattıktan sonra amazondan aynı fiyata farklı bir klavye aldım ve ondan çok daha memnun kaldım. Tabii onların garantisi sıkıntı oluyor ama yine de şu anda kullandığım klavyeyi daha çok beğeniyorum. Klavye red ve blue switch olmak üzere iki modele sahip. Hot swap değil. Işıklandırması her kapanıp açıldığında sıfırlanıyor. Ok tuşlarının W, A, S ve D üstünde olması da büyük sıkıntı yaptı bana. Ayrıca klavyede herhangi bir ayak yok koyduğunuz gibi duruyor. Ben şahsen almanızı tavsiye etmem. Bende XPG diye aldım ama memnun etmedi.

bu klavyenin switchleri hyperx pudding keycapsler ile uyumlu mu? bilgisi olan var mı?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,192,156
Üyeler
189,219
Son üye
canki55
Geri