🔥İndirim Yandex 3 aylık tod paketi

FunnFrell

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
268
100 Coin toplamak gerekiyor.Arama motorunu Yandex yapınca yeni sekmede arama yapın sayfa açılacaktir.

Eski kampanyalara katılanlar yeni cep numaraları ile katılsın.

Ekler

• 55469.webp
    55469.webp
    80.7 KB · Hit: 206
Bazen karşıma migros çeki getir çeki filan kampanyası ile reklamı geliyordu. Uğraşmak istememiştim 😁 bu daha kolaya benziyor ama.

Daha önce ki kampanyalar da kayıt olup kullanmışsanız üyelik vermeyebilir. bu reklam amaçlı ara ara yapıyorlar ilk çıktığında kullandım sonrakiler de aldığım kodlar geçersiz dedi yeni üyelik açmak gerekti

Arama motorunu Yandex yapıyorum ardından arama motoruna "Yandex" yazıyorum hiç bir şey olmuyor çözemedim.

Bana daha önce kaydoldunuz dedi de ben Hiçbir Bonus veya kampanyadan bir şey almadım katılmak için denemeişimdir ama o kampanyayla ilgili bir şey almamışımdır

Daha önce ki kampanyalar da kayıt olup kullanmışsanız üyelik vermeyebilir. bu reklam amaçlı ara ara yapıyorlar ilk çıktığında kullandım sonrakiler de aldığım kodlar geçersiz dedi yeni üyelik açmak gerekti
Evet bende başka numara ile katıldım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bana daha önce kaydoldunuz dedi de ben Hiçbir Bonus veya kampanyadan bir şey almadım katılmak için denemeişimdir ama o kampanyayla ilgili bir şey almamışımdır
Başka numara ile deneyin

Evet bende başka numara ile katıldım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Başka numara ile deneyin
Başka numara kaydına izin vermiyor. Zaten katıldınız katılamazsınız diyor,siz nasıl yaptınız yeni numara girme işlemini

Başka numara kaydına izin vermiyor. Zaten katıldınız katılamazsınız diyor,siz nasıl yaptınız yeni numara girme işlemini
Ben en başında arama yapınca Coin kazanın dedi tıkladım numara istedi o şekilde yaptım

Geri