RedStar FC
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 242
merhaba.. işcepten alıcı adı doğru ama başka bir ibana para aktarımı yapmışım, güncel iban olmadığı için parama onay verilmedi.. bu işlemi iptal etme şansı var mı?
teşkkrler, bi denerim.. yani karşı tarafın bi onayı falan gerekir mi acaba? yoksa ben iptal edince direkt ederler mi bi bakayım sonucu yazarımMüşteri hizmetlerini arayarak iptal edilebiliyor
görüştüm, işcep üzernden iade talebi oluşturmamı söylediler, karşı taraf onaylarsa iade işlmi gerçkleşşir dedi konştuğm arkdaş.. bakalım ne olacakMüşteri hizmetlerini arayarak iptal edilebiliyor
normalde yanlis kisiye para gonderirsen ve o kisi sana parayi geri vermezse karsindaki sebepsiz zenginlesme sucunu islemis oluyorteşkkrler, bi denerim.. yani karşı tarafın bi onayı falan gerekir mi acaba? yoksa ben iptal edince direkt ederler mi bi bakayım sonucu yazarım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
görüştüm, işcep üzernden iade talebi oluşturmamı söylediler, karşı taraf onaylarsa iade işlmi gerçkleşşir dedi konştuğm arkdaş.. bakalım ne olacak
bakmadan yolladım, ibanı değiştirmişler, ibanı kontrol etmeden tanımlı hesaba aldığm ibana göndermişim.. hata yaptık maalesef.normalde yanlis kisiye para gonderirsen ve o kisi sana parayi geri vermezse karsindaki sebepsiz zenginlesme sucunu islemis oluyor
ad soyad yazıldı, iban değişmiş, ben de tanımlıya kaydettiğime yolladım işte o farklı ibandı. yanlış ibana atmışım ..karşı tarafa da ulaşılmıyor.. umarım bankası iade talebini onaylar.. ya da müşterisine mi soruyor önce bilmiorm bakalım ne olacak.gönderdiğin ibana ad soyad yazdın mı yazdıysan hatalı olarak para sana geri iade olması lazım
Evet garipIBAN ve ad soyad bilgileri uyuşmuyorsa para geri dönüyor diye biliyorum ben. Sende para nasıl geçmiş anlamadım.
bilmiyorum bakalım ne olacak maalesef para iade olmadı henüz.. yani demekkii 2 ibanı var şahsın aynı bankadan aynı adla? bilmiyorum detaylarını.. karışık.IBAN ve ad soyad bilgileri uyuşmuyorsa para geri dönüyor diye biliyorum ben. Sende para nasıl geçmiş anlamadım