Neler Yeni

Yapı Kredi Müşteri Ol 300tl Kazan

Sofu_54

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
151
İsim
Yunus Emre Sofuoğlu
Arkadaşlar ben yaptım kullanım koşulları şöyle:
Firmaların puan harcama yetki ve anlaşmaları sürekli değiştiği için paylaşabileceğimiz bir firma listesi maalesef bulunmuyor. Puan harcama yetkisi olan World Üye işyerlerimizde puanlarınızla harcama yapabilirsiniz. Ödeme sırasında kasa görevlisine puan kullanmak istediğinizi iletebilirsiniz. Ve yapıkredi kart'ı elinize gelmesi lazım[1 hafta] ardından 7 iş günü içersinde kartınıza tl PUAN bakiyesini yüklüyorlar.

LordHasan

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
Arkadaşlar ben yaptım kullanım koşulları şöyle:
Firmaların puan harcama yetki ve anlaşmaları sürekli değiştiği için paylaşabileceğimiz bir firma listesi maalesef bulunmuyor. Puan harcama yetkisi olan World Üye işyerlerimizde puanlarınızla harcama yapabilirsiniz. Ödeme sırasında kasa görevlisine puan kullanmak istediğinizi iletebilirsiniz. Ve yapıkredi kart'ı elinize gelmesi lazım[1 hafta] ardından 7 iş günü içersinde kartınıza TL PUAN bakiyesini yüklüyorlar.
Çoğu yerde world puan geçiyor dostum. En basiti migrostan kendine biseyler alırsın veya hepsiburada da puan kullanarak alışveriş yaparsın.

Quill

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
979
İsim
Hakan Can Yıldırım
Hepsiburada dan razer gold pin alıp bynogame e satarak nakite çevirebilirsiniz ama para biraz eriyor

Ukta

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
81
İsim
Alperen Çelebi
Bana da özelden referans linki atacak bir şövalye arıyorum 😂

Top Bottom