yusuftheayay
80+ Bronze
Erkek seçsene o zaman randevu alırkenGit demesi kolay da ben utanıyorum bayan doktor gelirse ne bok yicem
Erkek seçsene o zaman randevu alırkenGit demesi kolay da ben utanıyorum bayan doktor gelirse ne bok yicem
Erkek olunca utanılmıyor mu?Erkek seçsene o zaman randevu alırken
Kardeş gitme ozaman boş boş ta buraya konu açıp sızlanma otur çek acısını ne bekliyon burdan sana büyümü yapak iyileş diye az aklını kullanHayret kimse fotoğrafını at bi bakiyim dememiş (!)
Erkek olunca utanılmıyor mu?
Gelse n'olacak hocam sağlığınızdan önemli mi?Taşağımın sol tarafı kaşınıyor ilk başlarda kendiliğinden geçer diye doktora gitmek istemedim ama bir ay oluyor hala geçmedi doktora gitmeye de utanıyorum gidip ne diyeceğim çekiniyorum
Sağlık ocağına git göstermene gerek yok travazol yazdır kullan.Taşağımın sol tarafı kaşınıyor ilk başlarda kendiliğinden geçer diye doktora gitmek istemedim ama bir ay oluyor hala geçmedi doktora gitmeye de utanıyorum gidip ne diyeceğim çekiniyorum
Beni niye alıntıladın olm fkjsdfkdsfKardeş gitme ozaman boş boş ta buraya konu açıp sızlanma otur çek acısını ne bekliyon burdan sana büyümü yapak iyileş diye az aklını kullan