Bu gidişle faturaları para yerine başka bir şeyle ödeyeceğizNe düşünüyorsunuz?
reklam için değil faturaları şişirmek için bahane arıyorlar deprem zamanı hatları kesen kansızlarreklam için olduğunu
Resmi tarihe gelmeden geçildi zaten 1 haftadır sinyal alıyorum ben, ama kapsama alanı biraz dar ve hız çoğu noktada 100-200Mbps arasında çok nadir öyle 500-700 gören yerler.Ne düşünüyorsunuz?
Su yine ince akıyor tek fark boru kalınlaştı , bizim ülkede her yerde 500mb görene kadar öbürleri 2gbpslere geçerResmi tarihe gelmeden geçildi zaten 1 haftadır sinyal alıyorum ben, ama kapsama alanı biraz dar ve hız çoğu noktada 100-200Mbps arasında çok nadir öyle 500-700 gören yerler.
Türkiye mobil altyapı olarak en gelişmiş ülkelerden biri bence, 5G için geç kalındı o ayrı.Su yine ince akıyor tek fark boru kalınlaştı , bizim ülkede her yerde 500mb görene kadar öbürleri 2gbpslere geçer
millet 6G için gün sayıyor çin araları atladı bizim en gelişmişlerden olmamız imkansızTürkiye mobil altyapı olarak en gelişmiş ülkelerden biri bence, 5G için geç kalındı o ayrı.
Ha ek olarak dünyadaki en saçma fiyatlandırmalardan biri de yine bizim ülke bence. Adamlar 10-20 dolara GB hesabı yapmadan kullanıyor biz 400TL verip 20GB alıyoruz şaka gibi.
telefonum desteklemiyor.Ne düşünüyorsunuz?
6G ye daha birkaç yıl var. Çin ve amerika zaten teknoloji olarak başı çeker onlarla kolay kolay yarışılmaz ama dünyanın çoğundan iyi bizim durumlar.millet 6G için gün sayıyor çin araları atladı bizim en gelişmişlerden olmamız imkansız
mahalleye fiber optik kablolu internet gelemedi daha 5g gelse kaç yazarNe düşünüyorsunuz?