Dalgamı geçiyorsun html ile anca sitenin temelini yaparsın css javascriptsiz olmaz.Biri yeterli
Niye öyle diyorsun başta bir tane yeterlievet tek bir tanesi ile yaptıgın site hiç bir ise yaramaz.
Html en temizi kankahtml css dersleri var bi ara bakmıştım hepsine ama geri unutuyorum hemen. Ezber de gerekli. Bence html css başla
Arkadaş meslek demis.Niye öyle diyorsun başta bir tane yeterli
Tmm zaten başta bir tane yeterliDalgamı geçiyorsun html ile anca sitenin temelini yaparsın css javascriptsiz olmaz.
He ozmn CSS Java html öğrenmek lazım bu sayede para kazanirsinArkadaş meslek demis.
Nasıl yapıldığı youtube de var mıdır?html css javascript ögrenerek site yapıp satabilirsin ortalama 700-800 TL kar edersin
Biri yeterli mi? sadece Html, Css ve JavaScript öğrenmeniz durumunda dahi "site kurup satma" olanaksızdır. Artık sadece dili öğrenmek yetmiyor. Css öğrendiğiniz takdirde Bootstrap' de öğrenmelisiniz. Scss, Sass, Less (biri yeterli olacaktır) öğrenmelisiniz. JavaScript öğrenmeniz durumunda ReactJs, Angular veya VueJs öğrenmelisiniz. Sadece html ile ortaya göze hitap edecek bir site çıkarmak hayal olacaktır.Bu sayede benim gibi para kazanırsın ama internetten videolarını izle
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Biri yeterli
Çok teşekkürlerYazılıma başlayacaksan eğer yazılım öğrencisi olarak tavsiyede bulunacak olursam önce ne yapmak istediğini düşün var sayalım oyun veya uygulama yapacaksın.
Bunun için yazılım mantığı ve algoritmayı iyice öğrenmen lazım tavsiyem c dilinden başla c diliyle pek fazla bir şey yapamazsın belki ama başlangıç için idealdir. Sana programlama mantığını oturmasını sağlar daha sonrasında diğer yazılım dillerine bak zaten mantığını anladığın zaman hemen hemen hepsinin yazım kurallarına ve özelliklerine baktığın zaman daha rahat edersin.
Kaynak olaraktan genelde yabancı kanallar daha iyi konumda ama dersen yazılı bir şekilde ve Türkçe olsun istiyorsan bir çok kitap mevcut ben şuan öğrenme aşamasındayım ve gün geçtikçe de bir şeyler öğrenmeye devam ediyorum
başlarda çok sıkılacaksın ve pes edeceksin ama bir şeyler kafana oturduğu zaman işte o zaman bu işten zevk alacaksın
inşallah yardımım dokunmuştur