Neler Yeni

Yazılım Öğrenmek İstiyorum!

DOGANALPASLAN

80+ Gold
En İyi Cevap
10
Hangi alanda çalışmak istediğine bağlı
Ben veri bilimi ve yapay zeka alanında çalışıyorum, bu yüzden python kullanıyorum.

Eeprom

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
182
İsim
Emre
Önce algoritma öğrenin, sonra ilerlemek istediğiniz program dili. Algoritmalar anlatılırken 2 veya 3 program dili baz alınarak yazılıyor C++ Java ve C# dilleri, zaten başlarken de bu üç dilden biriyle başlamak iyidir.

aeyldrmm

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
437
İsim
Ahmet Emir
Instagram
a.e.yldrmm
Steam
aeyldrmm
Facebook
a.e.yldrmm
Selamün aleyküm arkadaşlar.
Yazılım Öğrenmek yazılımdan para kazanmak bunu bi mesleğim haline getirmek istiyorum.
Yazılım hakkında pek bir bilgim yok.
Yazılım dillerinden sizce hangisini öğrenmeliyim? Hangisi nedir ne yapilir hangisi ne işe yarar?
Yazılım öğrenince bununla ne yaparak para kazanabilirim?
Yazılımı hayatım boyunca yapabilirmiyim?
Hangi dilden başladığın değil hangi dille temel attığın önemli birini öğrendikten sonra diğerleri birbirinin üzerine oynanmış şekilleri gibi geliyor insana en basitinden Python'la başlayıp c - c++ - Java olarak gidebilirsin. Eğer bu işi mesleğin haline getirmek istiyorsan gündemi sağlam takip edip sık kullanılan veya yeni çıkan dilleri adım adım takip etmen gerek. İngilizce bu konularda bulunmaz nimet. Bazı konularda Türkçe yeterli kaynak bulunmuyor. Birden fazla dil bilmen iş hayatında ön planda olmana yardımcı olur. Dönem Mobil uygulamalar ve web dönemi bu ikisinde kendini geliştirirsen uzun bir süre iş kendini teminata alabilirsin.

W3Schools Online Web Tutorials Her yazılımcının mutlaka içine düşmek zorunda kaldığı yardımcısı W3Schools öğrenmene yardım edebilir :D

Son düzenleme:

Mergen

80+ Bronze
1 milyon istihdam projesinden yararlanabilirsin.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,056,491
Üyeler
167,847
Son üye
Selcan
Top Bottom