Yazılıma nerden başlamalıyım

Onur Koç

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
348
Merhaba iyi forumlar. Bu işlerle uğraşmıştım fakat çok hatırlamıyorum orta-üst derecede ingilizcem var 2-3 minecraft serveri falan açmıştım birazcık bilgim var, bu konuda kendimi geliştirmek istiyorum nerden başlamalıyım rehber videosu falan atıp taktik verebilir misiniz?

udemy üzerinden güzel dersler veriliyor oraya göz atmanı tavsiye ederim.

İngilizcen varsa ve de orta düzey se, Sıradan bir İngiliz kadar iyi İngilizce biliyorsun demek oluyor. O zaman google dan her şeyi araştırabilirsin. Ben öyle yapıyorum.

Merhaba iyi forumlar. Bu işlerle uğraşmıştım fakat çok hatırlamıyorum orta-üst derecede ingilizcem var 2-3 minecraft serveri falan açmıştım birazcık bilgim var, bu konuda kendimi geliştirmek istiyorum nerden başlamalıyım rehber videosu falan atıp taktik verebilir misiniz?
Yazılım geniş bir alan. Ne konuda gelişmek istiyorsunuz? Mesela oyun, uygulama, web site gibi kategorilerden hangisi?

Web içinde html CSS Java sonrası c++ ve Python öğren baya ilersin PHP öğren en son olarak

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,190,442
Üyeler
188,935
Son üye
iklima
Geri